Nivea - Krém pro celou rodinu

Novinek jsem od Nivei vyzkoušela spoustu. O čem ale nebyla na blogu nikdy řeč, tak o klasické modré plechovce s univerzálním krémem, který je ikonickým produktem této značky. Občas se dočká i nějakého toho limitovaného balení, třeba tohoto s ušákem, které jsem musela mít.


Krém slibuje intenzivní ochranu a péči, má být vhodný pro celou rodinu, jak pro dospělé, tak i pro děti. Jedná se o univerzální kousek, který lze použít na tělo, tvář a ruce.

Všichni asi milují niveáckou vůni tohoto krému, opět naprostá klasika, která je s Niveou spojená. Krém je teda pořádný mastňák, je hodně hutný, těžký. Hůře se kvůli tomu roztírá a nějakou dobu zůstává na těle film.

Osobně jsem si zamilovala lehčí verzi Care, která mi i krásně sedla na pleti. Co se týče téhle klasiky, tak bohužel pozitivní nebudu. Univerzální krém pro celou rodinu? Já osobně bych tohle na dítě nedala. Na můj obličej to vůbec nesmí a ani omylem bych tím nemazala citlivou dětskou pokožku.

Nevyznám se ve složení, mám potuchy jen o těch základních složkách a hlídám si ty, na které mám alergii, ale tady už na první pohled je vidět, že složení opravdu hezké není. Sice super, že obsahuje panthenol či Eucerit (nic pro vegany), ale mezi vším tím parafínem, alkoholem a přidanou parfemací se ztrácí.

Bohužel mi i přijde, že krém vlastně nic nedělá, používala jsem třeba na nohy, dělala jsem i zábaly a vlastně jako bych nepoužila vůbec nic. Za mě tahle klasická Nivea absolutně nehydratuje a myslím, že značka už má v nabídce mnohem lepší produkty a to po všech směrech.

Máte rády klasickou Niveu?
Koukáte na složení?

16 komentářů:

  1. Pamatuji si ho z dětství, tehdy jsem si připadala už děsně dospělá, když jsem se s ním po koupání mazala:-D Před pár lety jsem ho dostala v nějaké dárkové sadě a vypoužívala jsem ho na ruce..nic nedělal, ale nějak jsem se ho zbavit musela:-D Naštěstí to bylo jen malé 30ml balení, tak to šlo a víc ho mít nemusím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu, že je stále tak oblíbený no, obzlášť když je tolik skvělých produktů.

      Vymazat
  2. Na mne je klasická Nivea moc hutná a mastná. Mám raději lehčí produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Pamatuji si, když mi ho máma patlala na obličej jako dítěti v zimě :D

    OdpovědětVymazat
  4. Niveu jsme doma používali odjakživa a nikdy nás nezklamala! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peto, tak já se spíš řadím do skupiny, která typickou vůni příliš nevyhledává, ale ta krabička, obal je skvostný, tomu bych se nebránila. Měj krásný pondělní den. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsem dlouho neměla. :) Ale je to taková klasika. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :-) jako malou mě tím mazala máma obličej v zimě a tu vůni si pamatuju dodnes. No přeci jen teď si v ní koupím spíš sprchový krém a nebo tělové mléko s pumpičkou, i když skrz tělová mléka znám hydratačnější kousky a od Nivey si potrpím spíše na ty z té řady s oleji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně má Nivea už v sortimentu mnohem lepší kousky :)

      Vymazat
  8. Miluju vůni klasické Nivey :-) nic bych za to nedala, ale myslím, že dřív byly ve složení i silikony, které nemůžu vystát :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...