Random aneb únor 2022

Po novinkách vždy následuje spotřeba, ale protože v týdnu nepřeje světlo na focení, když přijdu z práce a říkala jsem si, že možná ještě něco zvládnu spotřebovat, tak prvně bude random a spotřebováno necháme na víkend.

Ač byl únor krátkým měsícem, tak jsem toho docela dost stihla, hlavně nějaké ty kávičky s holkami. S Veru jsme si jeden víkend zašly na snídani do Lights Coffee a teda, lepší lívance jsem ještě neměla. Viděly jsme se ale i s Kačí a tentokrát jsme udělaly změnu, žádné posezení někde v bistru, ale byly jsme u Veru na návštěvě, takže moc příjemná změna a odjízděly jsme snad až někdy v deset večer.

Konečně jsem navštívila tolik oblíbený Botanica Coffee Truck, jedná se o kavárnu, která se nachází ve vnitrobloku a kávu si koupíte v trucku. Výzdoba se mění dle období a je to nádherná oáza klidu a strašně příjemné místo, určitě navštívím zas kdykoliv ráda.

Přišlo mi, že se Chipovi zas zvětšila boule a má ošklivý zuby, zuby teda ošklivý má, ale pasují mu k sobě a naštěstí jí, takže jen hlídat. Barča byla na povinném očkování a první návštěvu veteriny absolvovala i Lottie. Má očkovací průkaz a udělala docela ostudu :D

Zimní měsíce moc nepřály nějakým výletům, ale v únoru jsme zajeli do Mělníka a ač sám o sobě je Mělník město, které projdete za pár minut, tak to byl prima výlet. Zašli jsme na oběd do Němého medvěda, kde je teda potřeba počítat s čekáním, ale mají dobré pivo, víno, takže nám to ani nevadilo.

Buchty z Antonína / Pusť mě ven :D / Donuter

Lights Coffee s Veru

Nehty / Poslední Donut Shop Prague :( / Domácí burger

Yummy / Kávička při čekání / Ryba

Lelí`s Cupcakes / U Verči / Lázeňská káva

Mělník a Němý medvěd

Chip / Barča / Lotta

Botanica Coffee Truck

Botanica / Majda / Antonínovo pekařství

Jaký byl Váš únor?
Podnikali jste něco?

7 komentářů:

  1. Stihla jsi tedy toho opravdu hodně. My v únoru byli na týden na horách, kdy teda mohlo být trochu lepší počasí. Pršelo nám nebo bylo moc velký teplo a sníh nebyl úplně ideální. Lyžovali jsme asi jen tři dny. Nicméně určitě na ten týden jen tak nezapomeneme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda toho počasí, ale tak snad další výlety vyjdou lépe :)

      Vymazat
  2. Ahoj, teda na to, že byl únor krátký měsíc jsi toho stihla požehnaně. Ty veselé nehtíky jsou super, vídám teď všechny ještě s takovýma smutnýma tlumenýma barvama a už to chce něčím rozbít. V Mělníku jsem nikdy nebyla, ale fotky odtamtud máš moc hezké. No mě moje Harley, kočka dělá na veterině taky ostudu, takže v tom nejsi sama.Přeji pokud možno příjemný a slunečný březen :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já toho v únoru moc nezvládla - skoro půlku jsem ho strávila na neschopence a na neschopence byl celý měsíc i manžel. Akorát jednou jsme byli na dortíku - v rámci jeho vycházek, než já ulovila covid.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, měla jsi povedený únor a opět těch dobrot! Hned bych si něco vybrala ke kávě. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...