Sexy a zároveň pohodlně s Astratex

Když mi přišla možnost splupráce s e-shopem Astratex, tak jsem vůbec neváhala. Na Astratexu nakupuji totiž velmi ráda, plavky třeba jinde neberu. Najdete tam spousty funkčního prádla, nočního, něco sexy pro potěšení oka a dokonce si vyberou i pánové, ať už boxerky, tak i oblečení.

Na Astratexu je rozhodně nejlepší výběr velikostí, co se týče podprsenek. Víte vůbec, jakou máte velikost? Ona dobře padnoucí podprsenka opravdu dělá hodně, nejen lépe vypadá, ale rozhodně i Vy se v ní budete cítit pohodlněji. Pokud nemáte klasickou velikost 75B, tak si v obyčejném řetězci moc nenakoupíte.


Věřím, že prádlo nikoho nepohorší, naopak třeba načerpáte inspiraci. Já dost váhala, zda být praktická a vybrat si třeba nějaké jednoduché prádlo, které bude ideálním kouskem pod jakékoliv oblečení a nebude prosvítat. Nakonec zvítězila moje ženská stránka toužící po něčem pěkném a ne tak úplně praktickém.

Podprsenka Hunkemöller Pauline Red byla láska na první pohled. Podprsenka je nevyztužená, ale má kostice, díky dvojitému tylu a krajce ňadra neprosvítají a opravdu je udrží. Dělá krásný dekolt a vypadá neskutečně svůdně a sexy. Velikost 70E sedí dokonale, nikde netlačí, nedře a pásky, které vedou přes linii prsou se dají odepnout, takže vhodné i do výstřihu.

K podprsence patří nejen kalhotky, ale i podvazkový pás. Ten jsem brala ve velikosti S, zapíná se na dva háčky a má rovnou tři polohy, jak můžete pás stáhnout. Velikost opět sedí, v pase se nezařezává, netlačí a skvěle doplní klasický set.

Kalhotky mají brazilský střih, což je za mě střih, který dělá ten nejhezčí zadek a sluší podle mě i třeba plnějším tvarům. Jemný tyl, krajka, moc pěkné a i pohodlné. Bohužel u kalhotek mi vůbec nesedí velikost. Často si beru M (nosím jinak XS/S), protože nemám ráda, když se zařezávají do boků, ono to jakoby přetejká, ale tady jsem brala S a teda, je strašně velké. U těchto kalhotek rozhodně doporučuji nebrat větší velikost, S dle mého odpovídá většímu M.

Barter spolupráce s Astratex.

Víte, jakou máte správnou velikost podprsenky?
Kde kupujete nejraději prádlo?

16 komentářů:

  1. Já popravdě ještě nenakupovala na astratexu, mám strach aby mi to sedělo. :) Ale jako pěkné, červená je luxusní.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to znát své rozměry a pak to bude určo v pohodě :)

      Vymazat
  2. Spodní prádlo hodně nakupuji v Primarku a pak tak různě, Lindex atd. Ale musím říct, že sis vybrala krásný set, ta červená barva je úžasná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Primarku také nakupuji, je překvapující, že mají vážně všechny velikosti :)

      Vymazat
  3. Já většinou kupuju ve firemní prodejně Trioly, protože jí mám nejblíž. A jsem vyznavač hladkých linií a béžových a krémových odstínů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto také preferuji jednodušší prádlo, které nebude pod tílky vidět.

      Vymazat
  4. Ahoj, já s Atsratexem nemám moc dobrou zkušenost, tam člověk musí narazit na dobré kousky, ale už několikrát jsem měla podprsenku a během pár praní byla úplně zrušená, nehledě teda na to, že fotky dosti neodpovídají realitě. Ráda tam beru noční košilky, podvazkové punčochy, ale na podprsenky a kalhotky volím radši jiné stránky. Nejradši nosím bambusové podprsenky od Giny, od krajek jsem upustila, pod uplým trikem to vypadá, jak kožní nemoc a já prakticky nic jiného než trička nenosím. Ráda bych zase nějaký hezký set, ale mám hrozně široké boky, na podprsenku už určitý nároky, takže nejmenší utrpení by byl asi ten podvazkáč :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mě Tvoje zkušenost moc mrzí. Třeba plavky jinde nekupuji a vydrží i několik sezon :)

      Vymazat
  5. Já si musím podprsenku vždy zkusit a většinou ji kupuji s ostatním oblečením v nákupním centru. Na Astratexu jsem ještě nenakupovala, měla bych strach, že si online nevyberu správnou velikost :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ještě na Astratexu nenakupovala, ovšem pokud někdy ano, tak si asi přečtu nějaké recenze, protože někdo si to chválí, někdo ne. Já teda preferuji spodní prádlo (vršek) vyzkoušet, případně aby byla možnost vrácení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozitivní i negativní zkušenosti budou asi všude :)

      Vymazat
  7. Ahoj, tuto značku znám z IG a z blogu, jinak vůbec. Intimisimi a pak jsem věrná Calvin Klein či Victoria Secrit, to vím, co mi sedí. Jeden set mám pravda ze Sinsay, jako příležitostně se vzít dá, ale na pravidelné nošení to není. Jinak ty tom rozhodně kočka a sexy budeš. ☺♥ Mě by lákala má oblíbená vínová, ale to mám dva krajkové sety, již doma. 🙃
    Pěkný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze Sinsay mám jednu braletku a přes obvod je krapet větší, ale na efekt moc pěkný kousek :)

      Vymazat
  8. Od Astratex nic doma nemám, ráda nakupuji v Tezenis. Nicméně tohle je ohromně sexy! Já mám doma spíše černé komplety :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...