Weleda - Měsíčkový pleťový krém

Ač je měsíčková Weleda určená pro děti, i já jsem si v této řadě našla své oblíbence a rozhodně doporučím nejen pro děti, ale pro citlivou pokožku a pleť dospělých. Když mám hodně rozjetou alergii, podrážděnou pleť, je velmi těžké ji dát do kupy a nedráždit ji ještě víc. Proto mívám doma nějaké ty jistoty, u kterých vím, že pleti pomohou a třeba s Weledou mám moc dobré zkušenosti.

Již kdysi jsem měla měsíčkový balzám, který byl dokonalý, docela dost mastný a olejový, slast pro suchou a citlivou pleť. Tentokrát jsem sáhla po jemnější variantě a to po pleťovém krému.


Obsahuje tedy extrakt z měsíčku lékařského, který má zklidňující a regenerační vlastnosti. Pleť chrání a hydratuje, podporuje její přirozenou ochrannou funkci. Další klíčovou ingrediencí je sezamový olej, který má antioxidační vlastnosti a také vysoký obsah nenasycených mastných kyselin. Najdete ve složení ale i třeba mandlový olej a včelí vosk.

Krém má velmi příjemnou texturu. Je mastnější, ale zároveň nepůsobí vůbec těžce, naopak nezatěžuje, nezanechává mastný film a rychle se vstřebává. Dobře se roztírá, takže i právě na to použití u dětské pokožky je uživatelsky ideální.

I když použiji na velmi citlivou a podrážděnou pleť, tak ani trošku neštípe, což je obrovské plus. Okamžitě zbavuje pleť pnutí, krásně zklidňuje a vyživuje.

Navíc ta měsíčková řada není vůbec drahá, seženete pod dvě stovky a za tu cenu mám produkt, který citlivé pleti opravdu pomáhá.

Máte rády Weledu?
Co používáte na citlivou pleť?

12 komentářů:

  1. Tohle bych teď potřebovala, mám po zimě obličej hrozně vysušený a přecitlivělý, nemůžu používat žádné krémy, které jsem předtím používala. Od Weledy mám moc ráda krém Skin Food, používám na ruce, paty, lokty..všude, kde mám hrubou pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuji i ten balzám dětský, ten je dost mastný a na citlivou pleť ideální :)

      Vymazat
  2. Ahoj, já Weledu nemám vůbec ozkoušenou, dostala jsem od nich kdysi máslo z řady SkinFood, ale kvůli parfemaci jsem ho přenechala mamce, ta si ho chválila hlavně na nohy.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já mám dobrou zkušenost, ale prostě mi tato značka nesedla. Přijde mi okolo ní více povyku a zájmu, než by si zasloužila, po pravdě musím říct. Na alergické reakce mám osvědčenou Biodermu nebo modrou Indulonu. 👍🍓
    Krásný večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Bioderma mi spíše nesedla, než sedla. To mě mrzí s Weledou, má super složení a sedí mi skvěle.

      Vymazat
  4. Měsíčkovou mast mám obecně moc ráda, ale i tento krém vypadá skvěle! :) Weleda má super produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu jsem ještě nezkoušela, láká mě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Měsíček mám v kosmetice ráda! Ovšem od Weledy jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...