Yves Rocher - Malinový ocet pro lesklé vlasy

Občas se tak stane, že v počítači mezi fotkami či v konceptech najdu opravdu velké resty, jako třeba malinový ocet, který má dávno nové balení, mám ho dávno spotřebovaný a měla jsem za to, že recenze již je na blogu a pak koukám a chudinka pořád na svůj čas čeká.

Od Yves Rocher jsem již měla detoxikační ocet a byl úplně úžasný. Vlasy po něm byly pěkně osvěžené, takové spokojené. Je to něco, bez čeho se člověk obejde, o tom žádná, ale zas mám za to, že když už to doma máme, tak je to příjemná péče navíc. A jaká je malinová verze?


Malinovový ocet má za úkol vyhladit vlasy, pokud je narušena vlasová struktura, obnovit přirozený lesk a čistit pokožku hlavy. Obsahuje agáve, která zdvojnásobuje mikrocirkulaci pokožky a tím pádem pak mohou růst silnější a zdravější vlasy.

Zpočátku jsem u octů bojovala s aplikací, měla jsem za to, že se jedná o bezoplachovou péči, ale ono je třeba ocet umýt. Následná péče po mytí mi nevadí, ale kolikrát večer nemám chuť ani mýt a ještě dávat ocet, nechat působit a smýt, je to zkrátka krok navíc a kvůli smývání takový zdlouhavější. Ale ok, tohle je jen občasný a malý problém, když jsem lenivá.

Ocet překrásně voní, opravdu sladká, autentická a šťavnatá vůně malin. Bohužel ve vlasech není vůbec cítit, což mě mrzí. Po umytí ani závan malin.

Jak mi sedl zelený ocet, tak bohužel malina mě nijak nepřesvědčila. Neměla jsem pocit většího lesku, ani osvěžení, natož nějakého uhlazení. Podle mě ho milujete, nebo Vám nic nedělá stejně jako mně.

Znáte vlasové octy?
Používáte?

16 komentářů:

  1. Pro mě je tohle jeden z mála produktů, který mým vlasům dokáže dát aspoň trochu lesku. Jen ho nesmím používat moc často, to pak ztrácí účinnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ocet před časem měla - voněl fakt krásně (taky jsem litovala, že vůně nevydrží) a měla jsem po něm vlasy leskejší. Ale řekla bych, že je to celkem průměrný efekt za poměrně velké peníze ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasový ocot od yves rocher mám rada a pekné sú lesklé vlasy po ňom...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, s octy vůbec nemám zkušenost, no dříve jsem kupovala takové vodičky kopřivovou, březovou apod. právě na hair scalp za asi 17 Kč od Alpy nebo od něčeho takového. Ani to podle mě nemělo příliš přidané hodnoty.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám v plánu si ho pořídit, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tento ocet mám doma, již snad třetí balení. Je skvělý. Vlasy naprosto překrásně voní. ☺♥
    Mám ho moc ráda. Prima víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že vyhovuje, u mě bohužel efekt nula :D

      Vymazat
  7. Na instagramu jsem na něj slyšela hodně chvály, avšak sama jsem jej nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dřív jsem si ho hodně kupovala a byl skvělý, budu se k němu muset vrátit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...