Brand box - Květen 2022

Krásnou neděli!
Dneškem mi končí týdenní volno a musím opět zkonstatovat, že jsem absolutně nic nestihla a to jsem měla volnější i ten předchozí týden. Články píšu s velkým zpožděním, naprosto nestíhám. Vlastně mi přijde, že během každého toho volna toho stihnu mnohem méně, než běžně a to se vždy těším, jak budu produktivní.

No nic, mrkneme na obsah květnového Brand boxu, který byl narvaný, i když je fakt, že spousta produktů byla stejná, jen v jiné variantě, přesto box hodnotím velmi kladně a obsah se mi líbí. Zaměřen hodně na různé nápoje, většinu bych si teda sama nekoupila, ale jde přece o to objevování nových chutí, takže ve výsledku za mě velké ano.


Enjoy Chips pečené s rajčaty a oreganem - 40g, cca 30Kč
Tyto chipsy vznikly ve spolupráci s Čerstvě utrženo, což je super, mám tuhle firmu moc ráda, má vynikající rajčata. Chipsy jich obsahují až 53%, jsou výhradně z čerstvě sklizené zeleniny, bez barviv a dochucovadel.

Podravka Natur Chilli - 100g, 24,90Kč
Proti téhle verzi natur nic nemám, má opravdu dobré složení jen ze zeleniny a koření. Chili ale neyvhledávám, nemám ráda ostrá jídla, ale určitě vyzkouším a pokud dodá jen lehce pikantnosti, tak nemám problém.

Mentos funkční bonbony Clean Breath - 30ks, 29,90Kč
Bonbony snižují až na dvě hodiny nepříjemný zápach z úst. Jsou bez cukru a v praktickém balení. Jsou bez cukru a seženete je ve dvou varintách.

Tchibo Barista Cold Brew kávová specialita - 235ml, 55Kč
Tohle mě hodně zaujalo, hlavně příchutě slaný karamel a hořká čokoláda. Od klasické kávy se liší způsobem přípravy, kdy zrna nepřijdou do styku s horkou vodou, ale se studenou a díky tomu je káva jemná, svěží a s nižší hořkostí a aciditou.

Mattoni Esence bez cukru a sladidel - 0,5l, 19,90Kč
Překvapilo mě, že složení je opravdu dobré, vážně bez přidaných cukrů či sladidel, takže ráda ochutnám. Obzvlášť se těším na jablko s mátou.

Vinea Frizzante nealkoholická hroznová varianta - 0,25l, 12,90Kč
Jedná se o méné sladkou variantu, která svou perlivostí připomíná šumivé víno. Klasická Vinea mi moc chutná, takže tohle mě zaujalo.

Birell světlý vylepšeý nealkoholické pivo - 0,5l, 19,90Kč
Pivo nepiju a to ani nealko, prostě mi nechutná, takže tohle jediné nedocením. Pivo by ale mělo mít bohatší a plnější chuť.

Orion Ateliér hořká čokoláda - 100g, 54,90Kč
Čokolády s vysokým podílem kakaa, v boxu 80% a 90%. Vyrobené pouze ze tří ingrediencí pro intenzivní chuť čokolády. Všechny sladkosti vítám a čokoládu miluji, takže tabulky potěšily.

KetoDiet low carb crispy v bílé čokoládě - 38g, 49Kč
Jsou to sojové kuličky v bílé čokoládě, které by měly být  vhodné i při dietě. Prý bez zbytečných cukrů a s vysokým podílem bílkovin. Toho cukru je víc, než bílkovin, cukr tam je, i když možná jen to ,,nutné" množství. Pokud na to nebudu koukat jako na zdravý mls, tak mě ale crispy potěšily a těším se, až ochutnám, bílou čokoládu mám moc ráda.

Barter spolupráce s novinkyschuti.cz.


Líbí se Vám obsah?
Oceníte tolik nápojů?

8 komentářů:

  1. Já nevím, ale za mě obsah teda nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla spokojená, i když tedy nápojů tam bylo hodně (včetně kafe, které nepiju). Nejvíc jsem ocenila čokolády, matonky a vineu.

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě tedy zaujaly čokolády a ty chipsy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Týdenní - jarní volno ☺♥, tak je vidět, že sis jej užila naplno. Box není špatný, pro mne by naopak čokolády nebyly, ale ostatní bych využila, jisto jistě. Krásné dny přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Box vypadá hodně dobře, na první pohled mě zaujaly ty chipsy s rajčetem a oreganem. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...