Manufaktura - Krémy na ruce s růží a sedmikráskou

Krémy na ruce jsou každodenním pomocníkem, mám je v kabelce, u počítače, na nočním stolku. Obzvlášť v zimě moje ruce dost trpí a mažu o to více, ale nezapomínám na péči ani v teplejším období, protože kůži zkrátka mám suchou a je třeba mazat.

Od Manufaktury jsem již měla krémů více, vesměs nejsou špatné, ale až na nějakou tu výjimku suché ruce nespasí a spíše se jedná o průměrné kousky na takové to běžné mazání. Dnešní dva krémy jsou malá balení z dárkové sady tří kusů, kterou můžete běžně zakoupit, vypadá nádherně i jako dárek. Stejně tak oba krémy koupíte v klasické velikosti.


Pěsticí krém na ruce Růže & vřídelní sůl obsahuje tedy růži, vřídelní sůl, bambucké máslo, panthenol a oleje jako mandlový a makadamiový. Je vhodný převážně pro zralou pokožku, má zabraňovat ztrátě vody, zklidňovat, hydratovat a regenerovat.

Hydratační krém na ruce Sedmikráska obsahuje sedmikráskový výtažek, olej z makadamiových a bambuckých oříšků, panthenol, beta-glukan, vitamín E, ovesný a mandlový olej a také kyselinu hyaluronovou.

Krémy jsou dost podobné a vlastně se liší jen vůní. Jedná se o opravdu hodně lehoučké krémy, texturou jsou pomalu až vodové, dobře se roztírají, ale chvilku trvá, než se zcela vsáknou, což mi dělají všechny krémy této značky. Sice nezanechávají mastný či lepivý film, ale ten film tam zkrátka je.

Hydratace je opravdu průměrná, v zimě to absolutně nestačí a to ani když jsem mazala několikrát denně, jindy to chce mazat také pravidelně a doporučuji spíše pokožce, která není až tak suchá a spíše mažete jako prevenci či pro osvěžení.

Máte rády krémy Manufaktury?
Jak často mažete?

13 komentářů:

  1. Já jsem měla dva krémy na ruce Manufaktura a přišly mi průměrné. Posloužily, ale mám hodně suché ruce a ty potřebují víc péče.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Manufaktury jsem měla jeden možná dva krémy na ruce a byla jsem s nimi poměrně spokojená. Nijak extra na suché ruce netrpím, takže pro mě byly dostačující :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ruce mažu několikrát denně :). On Manufaktury jsem měla nějaký krém s vůní jablka, hezky voněl a účinkem byl průměrný. S růží a vřídelní solí jsem měla sérum a to moc hezky vonělo (a to já si na růže v kosmetice nepotrpím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ten s jablkem mi hydratací přišel krapet lepší :)

      Vymazat
  4. Ahoj, já si ruce mažu zhruba jednou denně někdy dokonce obden záleží, jak je mám suché. Od Manufaktury jsem zkoušela jahodový, ale byl takový nijaký, tak jsem ho dala mamce. Ta z něj byla nadšená hlavně, co se týče vůně. Za ty peníze bych měla dvě balení mého oblíbeného Garnieru, takže už víckrát ne-e.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodový jsem též měla a opět průměrná hydratace :)

      Vymazat
  5. Krémy na ruce z Manufaktury jsou podle mě jedny z nejlepších, moc ráda je používám. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péto, velmi pěkně popsáno, krémy vypadají krásně, vůni růží já vyloženě nemusím, čili za mne nee, ale krém, s tak lehkou texturou a mírou hydratace,která je pro mne nijaká až nedostačující, prostě nepotřebuji. Škoda, věřím, že hutnější - výživnější konzistece dobře doplnila portfolio značky Manufaktura. Balení je skutečně velmi pěkné. Krásný večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně všechny ty krmy od Manufaktury jsou lehké a spíše pro normální ruce :)

      Vymazat
  7. Od Manufaktury jsem v podstatě ještě nic nezkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...