Marion - Pleťové látkové masky Funny Mask

Na e-shopu makeup.cz najdete neuvěřitelné množství kosmetiky, dokonce i takové, kterou běžně na jiných e-shopech či v drogeriích neseženete. K tomu opravdu nízké ceny, masky kolikrát i za hubičku. Já zatím nakupovala jen jednou, ale až budu potřebovat doplnit zásoby, obzvlášť pleťové kosmetiky, mrknu rozhodně zase sem.

Na obal prostě slyším, to jistě víte, neodolala jsem proto maskám s naprosto rozkošnými obaly. Nyní stojí kolem 50Kč, ale mám dojem, že jsem kupovala snad kolem dvacky.


Zklidňující maska na obličej Lama
Jednoznačně moje topka, prostě lama, to je zkráta nejvíc ňuňu balení. Maska obsahuje extrakt z lotosového květu, který má hydratační účinky, zároveň má osvěžovat a pleti ulevovat. Extrakt z agáve zas stahuje póry a zmírňuje tvorbu kožního mazu.

Maska má poměrně silné platýnko, které se netrhá, ale zároveň je pěkně poddajné a na pleti skvěle drží. Je akorát napuštěné, takže zbytečně nestejká. Má na sobě lamu, takže o zábavu je postaráno, nejen hezký obal, ale i samotná maska je cute.

Nechává se působit až dvacet minut, poté se zbytek séra zapracuje do pleti. Mile mě překvapilo, že po použití byla pleť pěkně hydratovaná a na dotek velmi hebká. Vůbec nic jsem nečekala a maska přitom funguje skvěle.

K tomu opravdu hezky voní, příjemná květinová vůně.

Tonizující látková maska Zebra
Zebra obsahuje extrakt z granátového jablíčka, který tonizuje a čistí. Kaktusový extrakt zas hydratuje a tím podporuje pružnost pleti.

Všechny masky jsou hodně podobné a liší se dle mého jen obalem a vůní. Zebra voní ovocně po granátovém jablku a zároveň cítíte i tóny kaktusu, což miluji. I s touto maskou byla pleť pěkně napapaná a heboučká.

Masky by byly určitě skvělé na léto, protože velmi chladí a to jsem je neměla ani v ledničce. Přesto když jsem nanesla na pleť, tak okamžitě mají osvěžující účinky a cítíte na pleti opravdu chlad.

Povzbuzující látková maska Opice

Obsahuje výtažek z kiwi a protože se jedná o opici, takže samozřejmě i banánový extrakt. Maska slibuje intenzivní výživu a regeneraci pleti.

Jak jsem psal výše, masky jsou dost totožné a Opice není výjimkou. Pleť vyživená, jemná, fakt jsem mile překvapená, že takováhle sranda funguje na jedničku. Maska voněla po banánech, vůně úplně k sežrání.

Po sundání plátýnek pleť nebyla ulepená a v pytlíčku je ještě dostatek séra na samotné použití.

Znáte zmiňovaný eshop?
A co značku Marion?

9 komentářů:

  1. Značku neznám, takže masky samozřejmě taky ne. Recenze vypadá hodně dobře a když se povede vychytat sleva, tak je to asi dobrý kup.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle masky neznám, ale e-shop znám velmi dobře a důvěrně:-D Neskutečný výběr produktů a solidní ceny. Co se mi osvědčilo na produkty, které mám ráda, nebo chci vyzkoušet, tak jim dát srdíčko, tím si je dát do oblíbených a zafajfknout Sledovat cenu, pak přijde upozornění na mejl, až budou produkty v akci a tím se dá ušetřit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu potřebovat udělat nové zásoby, vím, kam mrknout :D

      Vymazat
  3. Ahoj Péto, já byla dneska v Action a tam měli hromadu masek s krásnými = hravými motivy, kdykoli takovou nějakou vidím, vzpomenu si na Tebe. : )
    Vzala jsem asi tři,jako dárek. Krásné Velikonoce přeji!!Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Ježíši, to je roztomilý! Já tedy na ty obaly moc nejsem, ale tady mají i skvělý výsledky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsou krásné! Masky na obličej mám moc ráda a střídám pomalu jednu za druhou. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...