Nákupy a novinky za březen 2022

Krásný den!
Venku je opravdu aprílové počasí, jsem moc ráda, že jsme minulý týden stihli jeden pěkný, jarní výlet, protože teď to vypadá, že víkendy budeme trávit pod dekou u filmů. Už se vážně těším na jaro, kdy nás najednou nepřekvapí sníh.

Kosmetika
Není toho málo a to jak v rámci kosmetiky, tak i třeba oblečení. Začnu ale tradičně kosmetikou, kde mi přišlo hned několik PR balíčků. Byla jsem oslovena e-shopem bioruze.cz, což mě moc potěšilo, protože přírodní kosmetiku mám ráda, obzvlášt co se týče péče o pleť. Já si vybrala tři produkty na čištění pleti od značek Ikarov a Alteya. Na instagramu již najdete post a samozřejmě se objeví recenze i zde.


Nemůže chybět ani arome.cz, kde byla značka Rituals. Z té mám pokaždé velkou radost, značku jsem si úplně zamilovala. Tentokrát všechny tři produkty jsou z řady Jing, mám tu šampon a kondicionér a relaxační roll-on, který se aplikuje na pulzní body.

Po nějaké době také přišel balíček od Astridu a péče o nohy dorazila jako na zavolanou, mám teď chodidla v šíleném stavu, popraskaná, hrubá, takže očekávám velkou spásu, krémy na nohy míval Astrid super.

Minulý měsíc jsem na pár drobností zapomněla, třeba na krém na pusy, který jsem dostala od Bylinea a který je vážně spása pro bolavé rty či pokud Vás trápí kolem pusy ekzém. Masky Dermacol jsem dostala k MDŽ a v březnu jsem kupovala klasiku v podobě Ziaja na intimní hygienu.

Oblečení a ostatní
Byla jsem v Primarku, kde jsem cíleně šla pro lehkou, jarní bundičku. Růžovou už jsem nesehnala, ale měli krásnou pistáciovou, na fotce bohužel nevynikne, ale je vážně moc pěkná a na jaro teď ideál na nějaké výlety. Také jsem vzala podprsenku bez kostic, už mám v béžové a je to ta nejpohodlnější podprsenka, navíc dělá krásný dekolt. Kecky byly za 80Kč, takže nebylo o čem.

Svetry jsou z New Yorkeru z výprodejů. Musím ale říct, že mě obchody hrozně zklamaly, všude teplákovky, šílené vzory, trošku se děsím toho, až to všechno začnu na ulici potkávat. Pomalu si nikde nevyberu.

Měla jsem možnost vybrat si něco z Astratexu, opět obrovská radost, protože na Astratexu nakupuji ráda. Nebyla jsem vůbec praktická, neodolala jsem tomuhle sexy setu, o kterém jsem již psala zde.

V práci jsem adoptovala tyhle balerínky značky El Ganso, paní se do nich nevejde nárt. Je pravda, že jsou docela úzké a na celodenní chození do nebude, ale jsou do špičky, takže elegantní a baleríny já nosím nejraději.

Velikonoce v Pepcu, na první pohled jsem se zamilovala do tohohle hrnečku, prostě ušák. Ještě než jsem ho stihla koupit, tak mi ho sehnala kamarádka a zlepšila mi náladu o 1000%, je neskutečně sladoučkej.

Za co jste utráceli?
Co Vám udělalo radost?

9 komentářů:

  1. Ten hrneček..:-) A všechny ostatní novinky, ať z kosmetiky nebo oblečení, vážně krásné:-) Já jsem si hlavně dokupovávala oblečení a boty na jaro, ale kosmetika taky nešla stranou, to u mě ani nejde:-D

    OdpovědětVymazat
  2. No holka, máš toho taky dost, ale s klidem můžu říct, že tentokrát jsem tě překonala :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já nejvíc nechala na Elninu za kosmetiku asi 2,5 tisíce korun, pak už šlo spíš o menší nákupy a z oblečení džíny za krásný 400 Kč a kšiltovku ta byla trochu dražší, ale využila jsem na ní i kredity za vrácené zboží, tudíž mě vyšla na poloviční cenu necelých 300 Kč. V dubnu v doplňování kosmetických zásob plánuji pokračovat, zatím jsem ve fázi, kdy stále kupuju věci, co jdou ještě tentýž měsíc do koupelny.

    OdpovědětVymazat
  4. Já skoro nenakupovala, jen pár kousků kosmetiky, co mi docházela.
    Bundičku bych potřebovala taky, ale pistáciová by mi moc nešla, musím mít výraznější barvy...

    OdpovědětVymazat
  5. Já udělala nákup na dr.Max různé vitamíny a to je tak všechno. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...