Nivea - Lak a tužidlo na vlasy Volume Care

Po nějaké době tu mám recenzi na vlasovku, konkrétně na styling, který se na blogu zas tak často neobjevuje, já toho zas tolik nepoužívám a obecně jsem u vlasů poměrně minimalista, který si je pomalu ani nefouká a přiznávám, že do podobných produktů se mi nechce ani moc peněz vrážet.

Proto tu mám dva levnější kousky z drogerie, konkrétně Niveu a jeden jsem už dokonce pořídila znovu, jak moc nadšená jsem z něj byla. Tipnete si, který?


Lak na vlasy
Tento lak slibuje pořádný objem a fixaci až 24 hodin, vlasy má posilovat od kořínků ke konečkům a snadno se vyčesávat. Obsahuje vitamín B3 a panthenol, díky čemuž vlasy nevysušuje.

Nejsem na laky úplně náročná, nedělám si žádné složité účesy, dokonce ani culík nenosím, takže nepotřebuji žádnou velkou fixaci. Jde mi jen o lehké zafixování baby vlásků a zkrocení těch rozlítaných.

To tenhle lak zvládá, na menší zafixování je ideální. Vůbec neslepuje, nedělá dojem helmy a vyčesat jde vážně bez problému. Ve vlasech ho v podstatě nevnímáte, dokonce i příjemně voní.

Pěnové tužidlo
Tužidlo slibuje až dvojnásobný objem, má zpevnit účes, posílit vlasy a chránit je před teplem. Stejně jako lak obsahuje vitamín B3 a panthenol. Péče tužidla by se měla aktivovat teplem.

Tužidlo vytváří bohatou, hutnou pěnu, kterou já dávám ke kořínkům na mokré vlasy. Poté vyfoukám a teda, ten objem je vážně wow. Vlasy jsou nádherně nadzvednuté, objemné a vypadají překrásně. Možná si řeknete, že když vlasy vyfoukáte, tak objem máte tak jako tak, ale s tím tužidlem je to vážně mnohem znatelnější.

Koupila jsem opakovaně, efekt je více než dobrý, navíc nestojí moc peněz, vlasy nezatěžuje, nemastí, za mě skvělý kousek.

Používáte tužidla?
Nebo jaké stylingové přípravky máte rády?

6 komentářů:

  1. Já lak skoro nepoužívám, tužidlo od Nivey jsem měla (i když nevím, jestli přesně tohhle) a byla jsem s ním docela spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Tužidla nepoužívám, snad jen občas lak na vlasy. Vlasovou péči Nivea moc neznám, ale teď používám jejich micelární šampon Pure Detox a ten je bezva:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinou vlasovku už jsem také dlouho od Nivei neměla :)

      Vymazat
  3. Tužidlo jsem nikdy vůbec neměla, ale lak na vlasy si občas dávám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Na Nivea laky na vlasy a tužidla nedám dopustit, jiné nepoužívám. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...