Renovality - Heřmánková voda

Květinové vody se staly nedílnou součástí mojí péče o pleť. Pleť mám hodně citlivou a právě květinové vody jsem si zamilovala před lety, kdy se mi začaly objevovat silné alergické reakce a ekzémy. Květinové vody mají všestranné využití, vyzkoušela jsem všemožné od růžové, heřmánkové, až třeba po jasmínovou.

S Renovality jsem doposud neměla žádnou zkušenost, i když jsem značku měla dlouho na seznamu, jelikož všude na ní čtu pozitivní ohlasy. Pár kousků se mi nedávno doma sešlo a jsem ráda, že konečně můžu i já sepsat svoje dojmy, dnes tedy na květinovou vodu.


Heřmánková voda je vhodná pro citlivou, ale i aknózní pleť na každodenní použití. Má za úkol podporovat hydrataci pleti, osvěžovat, zklidňovat podrážděnou pleť a mírnit zarudnutí, případně i stahovat póry. Vhodná je i na dětskou pokožku.

Balení je plastové, ale vypadá dobře a střička je tak akorát silná, jen by možná mohla mít širší rozptyl. Jsem mile překvapená z vůně, která je příjemná. Mám zkušenost se značkou Purity Vision a na vůni heřmánku jsem si musela dlouho zvykat, Renovality má vůni jemnější.

A na co tedy vodu používám? Rano na čištění a osvěžení pleti. Mívám po ránu i dost oteklé oči a celkově pleť takovou opuchlejší a ne zrovna fresh, voda ji probere, osvěží a zklidní. Večer zas používám ve funkci tonika, kdy pleť dočistím.

Vody jsou ale skvělé i na přestříkání kdykoliv během dne, kdy pleť osvěží či občas dávám i na vatový tamponek a přikládám jako obklady na podrážděnou pleť.

Používáte květinové vody?
Máte rády Renovality?

14 komentářů:

  1. Heřmánkovou vodu jsem neměla, jen levandulovou a růžovou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Květinové vody mám moc ráda, používám hlavně ty od Saloos, u Purity Vision mi trochu vadily ty parfemace. Od Renovality jsem ještě nic nezkoušela, ale jejich sortiment se mi líbí, tak to chci napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Heřmánková je od Renovality za mě nejlepší květovka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě žádnou květinovou vodu nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj zvláštní, heřmánek patří právě mezi velké alergeny a dráždí plet, jen dobře, že ti sedí. Jak píšeš, lahvička vypadá velmi reprezentativně, téměř jako skleněná. Krásné Velikonoce přeji. ☺

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, osobně jsem ještě květinovou vodu nezkoušela. Od kamarádky jsem si jednou šplíchala růžovou a ta byla super, no doma mám zásoby hydratačních mlh od Ziajy, tak si ještě nějakou dobu žádnou nekoupím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...