Španělsko u Vás doma s edelikatesy.cz

Když se řekne Španělsko, vybavím si nejen slunce, nádherné pláže a moře, ale i dobré jídlo a já jídlo miluji. Proč se ale zmiňuji o Španělsku? Protože právě španělské dobroty nabízí edelikatesy.cz, díky kterým si Španělsko můžete vychutnat i u sebe doma.

Paella, nejen kravské, ale i kozí či ovčí sýry, šunka jamón, olivový olej, mandle, dobré víno, zkrátka vše, po čem jen můžou Vaše chutě toužit. Mrkněte na e-shop, věřím, že si rozhodně vyberete. Nebo pokud jste z Prahy, rovnou navštivte prodejnu.


Osobně jsem hodně uzobávací, takže ideální večer pro mě představuje nějaký pěkný film, nohy nahoře, láhev kvalitního vína a obložený talíř plný delikates. Miluji sýry, takže volba byla jasná, ihned mě zaujal kozí sýr Canto de Gredos, který zraje tři měsíce, je lehce nahořklý, přesto velmi jemný. Jako další jsem vzala kravský sýr s modrou plísní Savel. Nebude to pro každého, sýr je dost výrazný a intenzivní, na chuť je výborný, ale popravdě, stačí ho málo jen na ochutnání.

Pokud nepatříte mezi milovníky sýra, ale preferujete spíše šunky, tak povinností je šunka jamón, která se připravuje tak, že ještě syrové maso se osolí a pak se nechává co nejpřirozeněji sušit. Produkty Cinco Jotas jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších a souhlasím, šunka je výborná a to já jsem spíše na ty sýry. Salámek tu mám zas od malé rodinné firmy Joselito.

K tomu všemu si přihoďte třeba lanýžové mandle, ty jsou vážně delikátní či vybírat můžete z velkého množství oliv, ať už zelených, černých, s bylinkami, česnekem...Nezapomněla jsem ani na sladkou tečkou na závěr fíky v čokoládě, mňam.

Barter spolupráce s edelikatesy.cz.

Znáte španělské delikatesy?
Co nesmí chybět na Vašem stole?

7 komentářů:

  1. To jsi mi tedy udělala chutě. A takovou spolupráci bych brala taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péto, tak obchod - podnik je mi povědomý. Mají super balíčky, které se hodí, jako super dárek. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Bože, to vypadá nádherně! Taky milujeme obložené talíře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, takových dobrot! Pro jarní piknik ideální. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...