Signal Festival 2024

Od čtvrtka se až do neděle v Praze konal již 12. ročník Signal Festivalu. Původně jsem měla v plánu sepsat článek s fotkami, i když se nejedná o aktuální akci, ale každý rok se opakuje, tak aby tady o tom byla zmíňka. Na druhou stranu si říkám, zda tady podobných tipů není už moc, navíc mám nachystané další a recenze trošku stagnují, ale články čtete, komentujete, tak doufám, že Vás baví. Navíc narovinu, i když moc nestíhám, tohle zvládám zpracovat a publikovat, tím pádem tu během týdne není mrtvo. Takže baví Vás to i na úkor recenzí?

Vraťme se k Signalu, loni to byla docela bída a omlouvala jsem se kamarádovi, který to se mnou protrpěl. Zpětně, když to porovnám s letoškem, tak to byla vlastně hitparáda. Letos to byla fakt ztráta času a to nemluvím o tom, že většina instalací byla placená. Když jsem četla, že poprvé bude Signal na Pražském hradu, tak jsem se neskutečně těšila, ale...Kromě dvou míst vše zpoplatněné.

Letos byly dvě trasy, jedna teda na Hradčanech, druhá od Staromáku přes nábřeží až za Karlovo náměstí. My začaly od konce, čili od Karláku a byla to taková hrůza, že na Pražský hrad už jsme ani nedošly, i když věřím, že zrovna tam byl videomapping nejlepší, ale už jsme byla tak zklamaná a zpruzelá, že jsem si řekla, že mi to za to nestojí.


Byli jste někdy na Signal Festivalu?
Co říkáte na letošní ročník?

2 komentáře:

  1. Ahoj, na Signal Festivalu jsem nikdy nebyla. Škoda, že se letošní ročník, tak moc nepovedl.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se každý rok chystám a zatím na to ještě nedošlo. Takže vlastně toho letos nemusím litovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...