Zbavte se stresu se značkou Dulcia a Soaphoria

Krásný den,
konečně tu máme víkend, jaké máte plány? Mě dnes večer čeká oslava narozenin, které mám v neděli. I když to původně vypadalo, že nás moc nebude, nakonec nevím, jak se vejdeme do zamluveného salónku. Navíc má přijít pár lidí, které jsem neskutečně dlouho neviděla, takže se opravdu těším. Je tedy jasné, jak budu trávit sobotu :)

V posledním článku jsem Vám psala o zubním séru značky Dulcia a ani dnes Vám nedám s touto značkou pokoj. Zároveň se mrkneme i na Soaphoriu, která je také moc prima. Dnešní článek bude spíše pro ty z Vás, které vlastní vanu. Různé soli u nás doma v poslední době mizí rychlostí blesku a není se co divit, voňavá koupel krásně po práci uvolní.

Aromaterapeutická solná koupel značky Dulcia
Taková příjemná koupel pozitivně působí na psychiku i fyzické zdraví. Dokáže zmírnit bolest a uvolnit svaly. Levandule má omlazující účinky a působí protizánětlivě, takže ji ocení i lidé s různými kožními problémy. Citron příznivě ovlivňuje cévní systém.

Obsahuje ricinový a jojobový olej, který pokožku omlazuje a revitalizuje. Sůl je tedy na olejové bázi, ve vaně vytvoří mastná oka. Pokožku tedy vůbec nevysušuje, naopak ji zanechává příjemně zvláčnělou, hydratovanou. Není třeba pak mazat dalším hydratačním produktem.

Ze soli je cítit kyselejší citrusová vůně, ale levandule rozhodně převládá. Nádherně provoní koupelnu a celkově i pokožku těla. Skvěle se s touto solí relaxuje, naprosto vypnete a vůně Vás zanese přímo na levandulová pole.

Pochválím balení, které mě osobně se velmi líbí. Sůl se nachází ve více než půlkilovém kyblíčku, který i dobře vypadá na poličce v koupelně. Do vany se používá jedna až dvě hrsti soli, jednou týdně. Ale upřímně, jednou týdně je někdy málo. Sůl zakoupíte zde za 350Kč.


Šumivá koupelová koule Soaphoria - Levandulové pole
A levandulová pole neopustíme ani v druhém případě. Tentokrát nás na ně zanese značka Soaphoria. Pokud Vám levandule ale tolik nevoní, nezoufejte. V nabídce najdete spousty jiných vůní jako například pomeranč, meduňka, růže a další zajímavé varianty.

Samozřejmě i tato levandule je vhodná na všechny kožní nemoci. Působí příznivě na ekzémy, lupenku či různé vyrážky. A co by to bylo za koupel, kdyby nedokázala zbavit stresu a uvolnit. Prostě ideální pomocník po náročném dni.

Po vložení do vody se nerozpustí okamžitě, ale postupně. Vodu zbarví do fialova a na povrchu Vám budou plout květy levandule, které se během šumění uvolňují. Stejně jako předchozí sůl, tak i šumivka je olejová. Pokožku zanechává hydratovanou, sice nejste vyloženě mastné, ale lehký film na pokožce cítíte.

Šumivka je snad vůbec to nejlepší koupelové potěšení. Ta vůně je naprosto opojná. Hodně výrazná, provoní nejen koupelnu, ale i její okolí. Šumivku koupíte za 57Kč zde.

Také máte rády různé soli či šumivky?
Zaujal Vás některý z těchto produktů?

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

4 komentáře:

  1. Zrovna když jsem včera soutěžila na této stránce o zubní pastu, tak jsem pak projížděla celý sortiment, který se v e-shopu nabízí a zalíbilo se mi hned několik produktů :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se hodně líbí šumivky, ráda bych nějakou vyzkoušela, ale máme jen sprchový kout.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju sůl do vany. Napustím si horkou vodu, pustím si relaxační hudbu a alespoň půl hodiny má kdokoliv přísný zákaz mi vlézt do koupelny :-D . Škoda, že si takový relax nemůžu dopřávat denně. Někdy toho času prostě tolik není, tak sáhnu po Krupa Kratom , který mě taky uvolní a "hodí" do pohody :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...