Spotřebováno za červenec 2018

Minulý měsíc jsem psala, že červencová spotřeba nebude zřejmě nijak velká a nespletla jsem se. Díky dovolené většinou to léto bývá slabší, jelikož toho tolik na dovču neberu, nebo beru úplně jiné produkty a ono těch cca 11 dní mimo domov je pak docela znát.

Celkem tedy deset kousků, což také není vůbec marné, i když dva z toho tvoří opalováky. Mám tu pak dále něco z dekorativky, péče o vlasy, pleť, tělo, zkrátka od všeho něco, takže hezky vyvážená spotřeba.

1. Balea sprchový gel Cukrová vata (Recenze) - Sáhla jsem do zásob a vytáhla druhé balení cukrové vaty, která se za mě moc povedla. Jemná, hodně sladká vůně, která mi fakt sedí. Sprcháč nevysušuje, hezky pění, umyje a stojí pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

2. Rooibos osvěžující toner Classic Care (Recenze) - Překvapivě mi nedělalo problém používat ho pravidelně. Pleť pěkně dočistil, osvěžil a při používání byla taková hezčí, svěžejší, takže za mě ano. Značka mě bavila a do koše letí teď poslední kousek, co jsem od ní doma měla.
Koupila bych znovu: ANO 

3. Herbamedicus pleťový olej Super Kokos & Rakytník (Recenze) - Můj první kokosák, já vím, jsem ostuda. Prvně jsem ho používala jako klasický krém, ale poté jsem našla využití spíše na odličování, na což je fakt perfektní. Skvěle sedí i citlivé a podrážděné pleti a super hydratuje.
Koupila bych znovu: ANO

4. Sebamed intimní mycí emulze (Recenze) - Druhé balení a stále velká spokojenost. Má gelovou konzistenci a silnou parfemaci, která ve výsledku ale ničemu nevadí. Nedráždí, nepálí a nemám s ní sebemenší problém.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Balea krém na nohy Urea (Recenze) - Kdo by neznal, konečně jsem ho také zkusila a chápu ty pochvalné recenze. Krém je hutnější, ale zároveň působí lehounce, dobře se roztírá a ihned se vsákne. Hydratace na jedničku a co jsem si zamilovala, tak tu úžasnou, sladkou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

6. Oriflame olej na suché vlasy Eleo (Recenze) - Olejíčky z řady Eleo mi opravdu sedí. Krásně vyživuje konečky, které vypadají fakt dobře, méně se třepí a jsou hydratované. Chce to ale opatrně s množstvím, ve větší míře mastí.
Koupila bych znovu: ANO

7. Maybelline řasenka Great Lash (Recenze) - Řasenka použitelná až na konci. Zpočátku neskutečně slepuje, obtiskává se a vypadá úplně děsivě. Nejděsivější bylo, že vydrží neskutečně dlouho, i když to nechápu, když takové množství barvy zanechává na řasách.
Koupila bych znovu: NE

8. Balea tělový krém Icy Cocos (Recenze) - Gelovější mléko pudingové konzistence,zvláštní textura, ale příjemná, chladivá. Pomaleji se vsakuje, ale dalo se to přežít. Hydratace překvapivě dobrá a nádherná vůně.
Koupila bych znovu: ANO

9. Helios Herb sprej na opalování OF15 (Recenze) - Mléko bylo řídké s neutrální vůní. Dobře se roztíralo, během chvilky vsáklo a před spálením chránilo parádně. Navíc stojí pár korun, takže super. Jen balení by mohlo být lepší.
Koupila bych znovu: ANO

10. Sundance olej na opalování ve spreji OF20 (Recenze) - Značka Sundance mi vyhovuje. Také dobře chrání před spálením, olej mi seděl i na pleť, jen pozor, pokud máte pleť podrážděnou, to štípe. Ihned se vsakuje.
Koupila bych znovu: ANO

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Znáte některý produkt?

20 komentářů:

  1. No nene, sprchový gel s vůní cukrové vaty? Tak ten musí být můj.. Teda tajně doufám, že se nejedná o limitovanou edici? Prosím, řekni, že ne :) :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Balea je top a tuhle řasenku mám také ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tělový krém Icy Cocos právě používám, je super, hlavně ta vůně:-) A sprcháč cukrová vata jsem měla, dost jsem litovala, že jsem si jich tehdy měla vzít víc.

    OdpovědětVymazat
  4. tu cukrovou věc bych od baley fakt chtěla
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  5. Limitované edice sprchových gelů Balea se mi moc líbí, každopádně tuhle značku nemůžu používat, protože mě strašně vysušuje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, já se vždy po sprše mažu, takže případné vysušování mi u sprchacu neva.

      Vymazat
  6. Mléko na opalování Helios mám taky, ale faktor 6 a taky jsem s ním moc spokojené a jak píšeš, za těch pár korun :) No nemohla jsem ho tam nechat :D

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já dávám kosmetické spotřebováno jednou za kvartál a obvykle mi to vyjde tak právě kolem 10 kousků (ale je fakt, že dávám jen věci, co jsem měla poprvé). Dávala jsem před měsícem začátkem července) a další bude tak někdy v září.
    Z tvých produktů jsem neměla nic. A budu si pamatovat, které řasence se mám vyhnout;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já navíc vždy používám pouze jeden kus od daného produktu, takže to díky tomu také mizí rychleji.

      Vymazat
  8. Olej na vlasy od Oriflame se mi docela zamlouvá :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsem cukrovou vatu, a ačkoliv takovéhle mega sladké vůně nemusím, měla jsem ho ráda :) Krém na nohy s ureou mi přišel fajn, ale žádná bomba. Každopádně určitě jsem ho neměla naposledy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...