Dermacol - Osvěžující rebarbora s jahodou

Dermacol svoji tolik oblíbenou řadu Aroma Ritual neustále rozšiřuje. Vlastně nejen tuhle řadu, ale celkově celé portfolio. Než se dostanu k některým produktům či novým vůním, které mám na wishlistu, tak na trh vtrhnou další hromady novinek. Stále jsem nezkusila kávu, která mě tolik láká a k dostání jsou snad další čtyři vůně. Momentálně toužím hodně po opuncii se zeleným čajem, mňam.

Moji zatím nejoblíbenější vůní je rozhodně rebarbora s jahodou, tu naprosto miluji a celkově ji považuji za jednu z nejlepších vůní. Dokonalá, sladká až téměř přeslazená vůně, což já můžu a zamilovala jsem si ji od prvního čichnutí. A teď jsem si zamilovala i peeling.

Svěží tělové mléko
Tělová mléka z této řady jsou vlastně všechna stejná a liší se pouze parfemací. To samé platí o sprchových gelech. Mléko má spíše řídkou konzistenci, dobře se roztírá a téměř okamžitě se do pokožky vsákne. Nezanechává žádný mastný ani lepivý film. Uživatelsky je příjemné. Hydratace je spíše průměrnější, pro velmi suchou pokožku tato mléka rozhodně nejsou a celkově je preferuji spíše na jaře a v létě. Na obyčejné mazání je mléko fajn, ale super výživu nečekejte.

Nejlepší je ale ta vůně. V této verzi jsem už kdysi měla sprcháč a od té doby je to moje nej parfemace. Opravdu hodně sladká, na své si přijdou milovníci přeslazených vůní. Prostě dokonalost, více převládají asi ty jahody, ale rebarbora se rozhodně nenechá zahanbit.

Osvěžující tělový peeling
Peeling má odstraňovat odumřelé kožní buňky, čistit a vyhlazovat. Extrakt z jahod zvláčňuje pokožku a rebarborové aroma nastartovává mysl. Jedná se o cukrový peeling, kdy právě ty krystalky cukru pokožku drhnou. Má hodně hutnou konzistenci, je to opravdu hromada krystalků, které drží pohromadě lepivější textura.

Díky té textuře se dobře nabírá, na pokožce výborně drží a celkově práce s ním je velmi jednoduchá. Peeling je za mě dost drsný, což já ale ráda, takže jsem z něj nadšená. Pokožku fakt dokonale vydrhne, ta je po použití krásně heboučká, moc příjemná na dotek. Pokud na peelingy nejste ale moc zvyklé, tak s tímhle opatrně. I přesto, že není nijak jemný, tak pokožku nemám podrážděnou a ani vysušenou, maličko ji během obrušování vyživuje.

A ta vůně, bože, to je dokonalost. Navíc mi přijde, že vůně peelingu je ještě lepší než u mléka či sprcháče. Je intenzivnější, sice též hodně sladká, ale trochu jinak, je v ní více cítit svěží svěží rebarbora. Kolikrát k němu jen čichám, prostě pecka.

Voní Vám rebarbora?
Zkoušely jste peeling Dermacol?

7 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...