Essence - Dlouhotrvající tužka na oči

Co se týče líčení očí, tak se neobejdu bez své černé tužky na oči, kterou používám na spodní linku. Bez ní si připadám jak nahá a představuje pro mě základ líčení. O černých tužkách na oči ale jindy, kdy bych se ráda rozepsala více. Dále používám denně oční stíny a občas to obzvláštním nějakou barevnou horní linkou.

Značka, která je v této kategorii u mě nejvíce zastoupená, bude nejspíše Essence, kde vlastním klasické ořezávací tužky, fixy, nebo tužky automatické. Stojí pár korun a přijde mi, že tohle Essence opravdu umí. Ve většině případů se s nimi dobře pracuje, hezky vypadají a hlavně drží.

Tužka se ke mně dostala někdy na jaře a musím přiznat, že jsem z ní byla hodně zklamaná a po pár použitích ji odložila. Tužku seženete ve spoustě možných odstínů, takže je z čeho vybírat. Já mám zlatavý odstín s názvem Gold Bling, který mi právě přišlo, že mi vůbec nesluší. Na jaře jsem nebyla vůbec opálená a ta zlatá barvička bledé pleti moc nedodala. Naopak vyzdvihla bledost a pleť vypadala mdlá.

Po tužce jsem znovu sáhla v létě, kdy jsem se docela dost opálila a najednou jsem byla nadšená. Zlatý odstín je opravdu vhodný spíše pro tmavší pleť, kde nádherně vynikne a podpoří i to opálení. Společně s opálenou pokožkou vypadá super.

Tužka má automatický mechanismus, takže netřeba ořezávat, stačí pouze otočit. Je krásně měkká, takže vůbec nemusíte na oko nijak tlačit, pracuje se s ní skvěle. Pigmentace není špatná, jak jsem ale psala, spíše vyniká na tmavší pleti a určitě u tohoto odstínu jsou potřeba tak dvě vrstvy. A nejlepší je výdrž, kdy tužka drží celý den. Nikde se neobtiskává, nemaže, nebledne, zkrátka paráda.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte tužky na oči?
Co Essence?

4 komentáře:

  1. Zlatou tužku na oči jsem ještě neměla, ale věřím,že na opálené pokožce vypadá o dost lépe.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec by mě nenapadlo si takovou barvičku pořídit, ale vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...