Balea - Limitovaná edice Mr. & Mrs. Panda

Limitovaným edicím od Balei se jen velmi těžko odolává, snad lepší se prodejnám vyhnout, jinak odcházíte s plným košíkem. Ovšem tuhle sladkou limitku jsem netrpělivě očekávala a doufala, že se k nám dostane, jinak bych pro ní musela snad do Německa.

Dejte na něco roztomilá zvířátka a jsem Vaše. A proč Mr. & Mrs. Panda? Co že to vůbec je? Skrývají se pod ním dva lidé, kteří milují přírodu a pomocí těchto krásných kreseb chtějí dodávat radost i jiným lidem. Výrobky vznikají v malé manufaktuře v Hannoveru a najít je můžete na pandaliebe.de a že je to fakt roztomilost.

Sprchový gel s vůní květu citrovníku a břízy
Jak se rychle limitka objevila, tak stejně rychle podle mě zmizela. Možná k sehnání někde ještě je, ale mám za to, že hned při další návštěvě DM jsem už produkty neviděla. Buď se po ní tak zaprášilo, nebo byla hned nahrazena jinou.

Na sprcháči je zřejmě špatná etiketa, která uvádí vůni hrušek, ale jedná se o břízu a citrusy. Sprcháč je taková klasika a Balea je umí, vyhovují mi. Má hutnější gelovou konzistenci, která pění spíše mírně. Pro větší pěnu to chce pořádně namydlit. Pokožku nevysušuje, umyje a hezky provoní.

Vůně je svěží, příjemná, citrusová, žádná wc vůně, ale opravdu svěží citrony. Celkově mi limitka přijde spíš na období jaro/léto, nechápu, proč se objevila zrovna na podzim.

Tělová emulze s vůní kokosového mléka
Překvapivě emulze docela dobře hydratují a přijdou mi výživnější než tělová mléka od Balei a nejinak je tomu i tady. Emulze nemá typickou krémovou texturu, ale je spíše gelovější, takže působí i lehčeji a ideální pro ty z Vás, co nemusí hutnější mazadla.

Dobře se roztírá, chce to ale nepřehnat s množstvím, jinak se hůře vstřebává. Nelepí, nezanechává mastný film a pokožku provoní krásnou vůní kokosu. Pokožka je dobře hydratovaná, ale je jasné, že pro velmi suchou pokožku stačit rozhodně nebude. Ač hydratace není marná, tak ale nemůžu říct, že by pokožku třeba více zjemnila, chybí mi zde ten pocit hladší pokožky na dotek, ale jinak spokojenost.

Krém na ruce s vůní černého rybízu
Snad nikdy jsem neměla nic s vůní černého rybízu a jsem nadšená. Ta vůně je něco dokonalého. Sladká, ale zároveň taková štiplavá, no prostě bomba a ihned jsem si ji zamilovala, pro mě velmi netradiční, což chválím.

Krém na ruce je hodně lehoučký, během roztírání má až vodovou texturu a delší dobu nechává na rukou jemnější film, než se pořádně vsákne. Bohužel jak jsem nadšená z vůně, tak hydratace tady vázne. Menší hydrataci dodá, ale není to žádný zázrak a chce to mazat vícekrát za den. Krém spíše vhodný na léto, v zimě si opravdu neporadí a pro suché ruce také stačit nebude.

Hygienický gel na ruce s vůní pomela
Antibakteriální gel si vzala mamča, která je používá ve velkém. Samotná tuba s gelem má na sobě ještě gumový obal, který se dá pověsit například na kabelku a po dopotřebování gelu sundat a dám jiný, což je fajn.

Gel je hodně řídký, stačí ho použít fakt maličko, takže dlouho vydrží. Než se vsákne, tak trochu lepí, ale vstřebává se rychle, takže to není takový problém. Mamča tvrdí, že je v něm cítit jakoby lékárna, ale já cítím čisté pomelo.

Tekuté mýdlo na ruce s vůní malin a melounu
Posledním rozkošným kouskem je tekuté mýdlo na ruce, které má také typickou letní vůní a to maliny s melounem. Zpočátku jsem cítila meloun, teď naopak převládají maliny, takže opravdu kombinace obojího. Vůně je božská, sladká, ale zároveň lehce nakyslá z malin.

Mýdlo má středně hutnou, krémovo-gelovou konzistenci a vytváří spíše jemnější pěnu, která ale nevysušuje, umyje a krásně ruce provoní. Navíc ten pohled na umyvadlo, super :D

Také jste se zamilovaly?
Povedlo se Vám něco ulovit?

20 komentářů:

  1. ooo podľa mňa veľmi vydarená rada, určite musím behnúť po ten gél na ruky do DM ;) prvýkrát som sa pomýlila, kľudne zmaž ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    limitka vypadá moc pěkně, škoda, že jsem ji minula. Líbí se mi ty parfemace, jsou to pěkné kombinace:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obaly jsou boží, a vůni malin mám velmi ráda. :-) když se dostanu do její blízkosti, určitě oňufám :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Zamilovala jsem hned, jak jsem viděla ty obaly, brala jsem celou řadu, u nás se po téhle limitce jen zaprášilo. Těším se, s čím přijde Balea dál:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak mne limitky z Balei nijak neberou, tak tohle nevypadá špatně, hlavně by mne lákal ten sprcháč s citronovou vůní

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je naprosto roztomilé!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty limitované edice miluji <3 Sice musím říct, že mi některé třeba moc nevoněli, tak jsem si je nekoupila, ale jinak většina voní krásně:)

    OdpovědětVymazat
  8. Z týhle limitky mám krém na ruce a jsem s ním spokojená. A miluju ty cute obaly. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tahle limitovaná edice je rozkošná, nechápu proč jsem o ní v DM drogérii nezavadila :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...