TianDe - Pleťová maska a houbičky na líčení

Značka TianDe funguje na podobném principu jako Avon, Oriflame a další katalogové značky. Samy se můžete stát prodejcem této značky, ale samozřejmě již není už problém objednat si kosmetiku na e-shopu a nemusíte tím pádem v okolí hledat někoho, kdo Vám prodej zprostředkuje. Já dostala TianDe od kamarádky a byla jsem celkem ráda, že se mi sešlo rovnou více produktů a budu tak moci sortiment prozkoumat. No nadšení bylo pouze do vyzkoušení.

Kosmetika prý čerpá sílu z bylin Tibetu, Altaje a Číny. Vychází ze starých přírodních receptur, které léčí již tisíce let. Takhle to zní krásně, má obsahovat vysoké procent bylinných látek, ale ona pravda bude asi někde jinde a rovnou napíšu, že od této značky nemám touhu zkoušet už vůbec nic.

Rozjasňující maska na obličej a krk Perla
Jak jistě víte, tak masky miluji a používám moc ráda. Navíc jak mě trápí alergie a ekzém, tak ta pleť je neskutečně vysušená a hydratační masky ji sedí, tak jsem se moc těšila na vyzkoušení. Plátýnko je navíc velké a dosahuje až na krk, což mi přišlo super, jelikož na krk by se zapomínat rozhodně nemělo.

Maska slibuje udržet přirozenou hydrataci, podpořit elastin a kolagen v pleti a perly, které jsou bohaté na vápník, zas obnovují přirozenou rovnováhu.

Plátýnko bylo celkem dost napuštěné a produkt z něj kapal, o to více mě štvalo, že přesto na krku vůbec nedrželo a neustále se odchlipovalo, takže stejně trochu k ničemu vychytávka. Maska se dává na 15-20 minut, pak se odstraní a opláchne.

No, já vydržela pár minutek, jelikož mě obličej začal neskutečně štípat, ihned jsem se osypala a šíleně zrudla. Z masky jsem dostala obrovskou alergickou reakci, opět skončila na kortikoidech a pleť dávala dohromady dokonce několik týdnů.

Když se podíváte na složení, tak bylinek moc nenajdete, naopak je to obrovský chemický koktejl.

Kosmetická houba na líčení
Přiznávám, že jsem ještě nezkoušela ani slavný Beauty Blender a ani tolik po něm neprahnu. Co se týče make-upu, tak mi nejvíce sedí nanášet štětcem a prsty, ale když si ke mně našly cestu houbičky, proč je nezkusit, že.

V balení najdete rovnou dva kousky, které mají pomoci rychle a přesně aplikovat produkt a pomoci převážně na těžko dostupných místech, takže pro mě se jedná o oční okolí apod.

S houbičkou se snadno pracuje, je docela příjemná, tak akorát měkká a její tvar to líčení opravdu usnadní. Jenže, sežere strašně moc produktu, takže i když mám třeba středně krycí make-up, najednou je z něj spíše přirozený bez většího krytí, tím pádem toho spotřebuji i mnohem více, než bez houbičky.

A že by byla snadno omyvatelná, to mi také nepřijde, v podstatě začne praskat, vypadá hrozně a ani nemáte chuť si tím něco na obličej dávat.

Znáte TianDe?
Zkoušely jste něco?

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...