Ryor - Osvěžující mlha, krém na ruce, sprchový gel

Krásný den!
Poslední školní týden je tady a prázdniny klepou na dveře. Ač jsem již těžce pracující:D, tak se na léto moc těším, jelikož s příchodem prázdnin čeká i mě volno a během léta budu pracovat max tři týdny, což je super a těším se, až si odpočinu, začínám stejně jako školáci hned v pondělí. Máte již plány na léto?

Ryor mi nedávno poslal trojici svých produktů jen tak pro radost, protože ví, že ho používám a upřímně mě to opravdu moc potěšilo. Ryor používám již od puberty a v poslední době zas objevuji nové kousky.

Osvěžující mlha s kyselinou hyaluronovou
Začnu rovnou tím nejlepším, tohle se Ryoru opravdu povedlo. Osvěžující mlha je vlastně tonikum ve spreji, které obsahuje kyselinu hyaluronovou, aloe vera a lehký svěží parfém. Mlha je vhodná pro všechny typy pleti a lze aplikovat i přes make-up.

Mlha má tedy hned několik využití. Pokud v létě milujete různé osvěžující vody, tak Vás jistě potěší. Osvěžující je sama o sobě, natož když se dá ještě zchladit do lednice. Má široký rozptyl a mlha je celkem silná, takže doporučuji stříkat vážně z větší dálky.

Já ovšem používám převážně jako klasické tonikum, kterým dočistím pleť. Oceňuji, že se dá použít i na oči, ve kterých nepálí a nijak je nedráždí. Pleť příjemně osvěží a pomůže i s hydratací, na léto must-have.

Krém na ruce s vůní grepu a černého rybízu
Podle této vůně, rybíz-oranž, vznikl název značky, takže se vlastně jedná o stěžejní produkt. Krém by měl být jemný, dobře vstřebatelný a slibující hydrataci a zvláčnění pokožky rukou.

Krém má hodně řídkou konzistenci, takže se přiznám, že jsem zas tolik nečekala. Dobře se roztírá, ale doporučuji používat menší množství, protože se pomaleji vstřebává a delší dobu na rukou zůstává film, který sice nelepí, ale je tam.

Vůně je skvělá, na léto naprosto ideální. Kombinace rybízu a grepu je velmi svěží až taková kyselá, což mě baví a na chvilku ruce provoní.

Co se týče hydratace, tak jsem mile překvapená. Na to, že je krém vážně lehoučký, tak hydratuje výborně. Pokožka rukou je vyživená do hloubky a to i na delší dobu, když to mazání někdy flákám, vůbec nic se neděje. Ruce jsou stále hezky jemné, hebké a bez prasklinek či nepříjemného pnutí.

Jemný sprchový gel s japonskou třešní
Sakura je poměrně novinkou v portfoliu a kromě sprcháče můžete koupit ještě cukrový peeling. Kdysi jsem zkoušela limetkový a byl skvělý, tak kdyžtak mrkněte. Gel obsahuje japonskou třešni, která šetrně myje, zvláčňuje a zabraňuje vysoušení.

Má optimální ph čili je vhodný ke každodennímu použití a to dokonce i na intimní hygienu. To jsem ovšem nezkoušela a ani neplánuji, jelikož v tomto směru mi sedí máloco.

Sprchový gel má hutnější konzistenci a pění tak nějak průměrně. Pokožku těla umyje, nevysušuje, což je pro mě hlavní. Vůně je příjemná, spíše výraznější, ovšem na těle se po umytí nedrží.

Moc děkuji Ryor za zaslání dárečků.

Používáte Ryor?
Zaujalo Vás něco?

10 komentářů:

  1. Ryor mám ráda, ale co mi došel denní a noční krém, přiznávám, že od nich už nic nemám, ale měla bych napravit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Ryor moc ráda a z těchto produktů se mi nejvíc líbí krém na ruce a osvěžující mlha, ty bych určitě využila:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě ta mlha ;) jsem na tyhle produkty ujetá. V zimě po nich ani nehrabnu, ale jakmile se udělá teplo, pořád se něčím rosim a stříkám jak kytka :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny recenzované produkty vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...