Random aneb červenec 2019

Krásný srpen!
Nebudu psát, jak červenec utekl, což je naprosto jasné, kor když se člověk většinu měsíce válí doma. Hned od 1. jsem měla volno a to rovnou tři týdny v kuse. Do práce jsem pak mrkla na týden a půl a opět pokračuji dalším volnem. Zrovna na ty tři týdny jsem se fakt těšila, hlavně jak si odpočinu, co všechno stihnu a uteklo to šíleně.

Bohužel mi na volno vůbec nevyšlo počasí, jak byl červen teplý, tak v červenci klesly teploty o pěkných pár stupňů a místo cachtání v bazénu jsem doma chodila v bačkorách. Horko jsem si zas užila až v práci v centru Prahy a teď to vypadá, že se na dovču opět ochladí.

Kromě odpočinku, nepovinnosti vstávat brzy ráno, sledování seriálů, vaření a pečení, jsem zvládla spoustu káviček, večeří, skleniček a kdovíčeho dalšího s přáteli. Konečně jsem měla více času, v práci nebyla dlouho do večera, tak to šlo samo.

Aby to nebylo jen pozitivní, tak nás opustila druhá morčecí holčička, dožila se krásného věku sedmi let, nic ji nebolelo a bylo to opravdu v poklidu, přesto jsem ji obrečela, i když se to dalo čekat. A tenhle týden skončila na veterině i Barča se zánětem v děloze a okamžitě putovala na sál. Je to ale holka statečná, jizvu má krásnou, poctivě zobe antibiotika, jen s límcem na noc bojujeme a nechápe, že musí být pod dozorem a nemůže si lítat po zahradě, jak chce.
 Začátek dovči / Burger / Špagety s mletým masem

 Chvilka opalování / S kamarádkou na véče a skleničce v Šenkovně

 Meruňky domácí, od sousedů :D / Melounek / Vajíčkové muffiny

 Pražák poprvé na Náplavce :D / Vinárna Náplavní - bohužel víno mi vůbec nejelo

 Borůvky na zahradě / Výborná přímo z Belgie / OOTD

 S Kačí a Verunkou v Cacao Prague

 Výborné těstoviny v Satsang / Zmrzka / Chip s Niky

 Fotíme :D / Magnum White / Na drink v Milé tchýni

 Oběd a sklenka v Le Caveau / Cocovanka má boží prostory

 Buly :D / Překvapivě dobrá bulka / Cestou na veterinu

Holka statečná

Jak jste si užili červenec? 
Byli jste někde na dovče?

12 komentářů:

  1. Já červenec zahájila dovolenou - a taky nějaký hnusným nachlazením, takže jsem jí nakonec strávila půlku v posteli :-(. A aby se to nepletlo, teď právě jedu druhé kolo :-(. Ale stihli jsme i výlet v Krkonoších a grilovačku se synem na oslavu jeho státnic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Před pár lety jsem měla období, kdy jsem byla během každé dovči nemocná. Blížilo se volno a hned mě bolelo v krku, začala jsem kašlat..:D

      Vymazat
  2. Já si v červenci užila dovolenou, ale jen na prodloužený víkend a bylo to docela málo. Barči přeji brzké uzdravení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Červenec hrooozně utekl, to máš pravdu :D Taky jsem měla dovolenou a víc odpočívala :) A na počasí se nezlobím, ona to ta příroda asi takhle potřebuje :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám dovolenou od 29.7 a ještě tento celý týden a konec no. Jenom nikde nejezdíme, protože přítel dovolenou nemá, takže odpočívám apod. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Červenec utekl neskutečně. Já měla dovolenou 2 týdny v kuse, pak pár dní v práci a ještě mě čeká teď týden práce a pak další 2 týdny volna. Nikde jsem na dovolené nebyla, kromě pár výletů a tak, ale pojedu ke konci měsíce za kamarádkou do Českých Budějovic na víkend na její rozlučku se svobodou :)
    O volnu jsem hlavně ráda, že mám konečně čas na všechny ty věci, co mě baví a taky na pořádné třídění věcí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si také užíváš spoustu volna, to je super. Užij si rozlučku se svobodou, určitě to bude fajn ;)

      Vymazat
  6. Ooo červenec byl bohatý na dobroty, jak tak koukám :D Já bych chěla tu Tvoji modrou sukni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobroty se každý měsíc fotí nejlépe :D Sukni jsem kupovala loni v New Yorkeru, letos měli kostkovanou, tak možná zas příští rok koukat :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...