Princessa - Tužky na oči

Značka Princessa dle mého není vůbec známá a na blozích se neobjevuje. Je pravda, že ani název nezní úplně důvěryhodně, o to více mě překvapilo, že se dá celkem bez problému na některých e-shopech sehnat.

Tužky mám doma již delší dobu a recenzi jsem neustále odkládala. Osobně jsem je kupovala na veletrhu Interbeauty Prague a stály pár korun. Jak jsem ale psala, dají se sehnat i na netu. Ovšem ono není moc o co stát.

Voděodolná stínovací tužka se třpytem
Já a třpytky, jsem jak straka a třeba na dolní linku používám snad už čtrnáct let právě třpytivou tužku, takže tahle mě rozhodně zaujala. Navíc ten nádherný fialový odstín Lilac Glitter.

Tužka je voděodolná a to můžu potvrdit, vodou ji dolu rozhodně zcela nedáte a to i když se snažíte. Bohužel tím veškeré plusy končí. Tužka je strašně tvrdá a tuhá, na ruku jako swatch dostanu krásnou sytou barvu, ale na oční víčko ani omylem. Víčko vyloženě dřete, abyste nakreslily alespoň něco málo.

Na víčku se nachází ořezávátko, které je ale k ničemu, na fotce můžete vidět, jak ořezává. Klasickým ořezávátkem ale jde řezat dobře.

Stínovací tužka
A bohužel ani tady nebudu úplně pozitivní. Fajn je balení, tužka se vysouvá a není vlastně ani potřeba ji nějak ořezávat. Narozdíl od předchozí je krásně měkká, ale z toho důvodu to chce mít lehkou ruku, jinou se tužka láme a hrudkovatí.

Mám klasickou bílou barvičku, která nejlépe poslouží asi jako podklad pod pudrové oční stíny, těm lehce zvýrazní barvu. Jako samostatný stín nefunguje, to se slejvá a též neslouží jako báze. Vlastně je to úplně zbytečný kousek.

Zkoušela jsem ji i na spodní linku a to absolutně nedává. Do minuty je rozmazaná a z waterline ihned vymizí a pořádně se ani nechytne.

Také občas koupíte něco naprosto neznámého?
A říká Vám něco značka Princessa?

12 komentářů:

  1. Vůbec neznám, ale ráda si kupuji i produkty, které neznám, baví mně zkoušet a objevovat. Třpytivá tužka má krásný odstín, škoda, že je jinak nepoužitelná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také ráda zkouším nové, ale tohle za to nestojí.

      Vymazat
  2. Značku neznám a po tvé recenzi asi ani nebudu toužit se s ní seznámit. I když ten fialový odstín je fakt pěkný.

    OdpovědětVymazat
  3. Značka mi nic neříká a myslím, že ani o nic nepřicházím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám, tužky nepoužívám, tak se neorientuji v této oblasti :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    značku vůbec neznám, ale tužky na oči hodně používám. Ta fialová má krásnou barvu, je jí škoda.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...