Lily Lolo - Paletka na konturování a minerální tvářenka

Lily Lolo je britská přírodní kosmetika nabízející minerální dekorativku, která je vhodná jak pro suchou, tak i mastnou pleť. Je bez parabenů, umělých barviv, parfémů, díky složení nedusí pleť a není testovaná na zvířatech.

Od této značky jsem už kdysi měla oční stíny a bohužel musím říct, že to byla tragédie. Velmi málo pigmentované a vhodné maximálně na decentní denní líčení. Když mi domu ale dorazily dva kousky od arome.cz, tak jsem měla radost a doufala, že si značka napraví reputaci.

Duo paletka na konturování Sculpt & Glow
Oba produkty mají krásné balení, jednoduché, černobílé, které působí elegantně, je dobře bytelné a paletka navíc obsahuje praktické zrcátko, což oceňuji. Obsahuje arganový olej a extrakt z rostliny Eryngium Maritimum, které chrání pleť před předčasným stárnutím.

V paletce najdete matný bronzer a rozjasňovač. Oba odstíny jsou příjemně máslovější, vůbec nepráší a vhodné budou dle mého spíše pro začátečníky. Ta pigmentace je totiž spíše jemnější, což na jednu stranu je fajn, jelikož to nepřeženete, ale na druhou stranu za ty peníze, je to málo.

Bronzer vypadá ale na tvářích nádherně, krásně zvýrazní lícní kosti, vypadá přirozeně a drží celý den. Rozjasňovač jako swatch působí výrazně, ale na tvářích je hoodně přirozený a kolikrát ho vyloženě hledám, kde vlastně je. Nejlépe mi jde nanést prsty či menším tvrdším štětcem. Líbí se mi ale, že neobsahuje velké třpytky, ale jen hází odlesky.

Minerální tvářenka
Tvářenku můžete koupit hned v několik odstínech a to jak v matném, tak i třpytivém provedení, takže si určitě vybere každá z Vás. Můj odstín je Clementine, což je nádherná broskvově růžová barvička, hodí se snad ke všemu.

Tvářenka je bez olejů a některé odstíny jsou dokonce vegan. Opět krásné balení, tvářenku používám tak, že trošku odsypu do víčka a poté nabírám štětcem. Jak je paletka decentní, tak tvářenka má naopak neskutečnou pigmentaci a na tvářích snadno vytvoří Marfušu, takže opatrně.

Pracuje se s ní dobře, ale chce to opravdu dávat bacha, jakmile to vychytáte, tak vytvoříte jak přirozenou barvičku, která lícím dodá jen svěží nádech, tak i teda výrazné líčení. Bombová pigmentace, krásná barva a celodenní výdrž, tohle za mě ano.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Lily Lolo?
Používáte minerální kosmetiku?

12 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale líbí se mi, zejména u paletky, jednoduché decentní balení (i praktické zrcátko)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, je to pro mě neprobádaná oblast...., produkty vypadají dobře, jen asi sypká tvářenka není nejpraktičtější, což by asi pro mě příliš nebylo. Jen netuším v jaké cenové relaci se produkty pohybují, omlouvám se, pokud jsem přehlédla tuto informaci nebo odkaz.... ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou zkušenost nemám, ale zaujala mně ta konturovací paletka a ani tvářenka nevypadá odstínem špatně.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám, ale zkušenost nemám. Konturovací duo vypadá celkem dobře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vůbec neznám, ale moc se mi líbí ta paletka a tvářenka taky vypadá pěkně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s obojím spokojená, ten rozjasňovač by mohl mít větší lesk, ale není špatné mít ve sbírce i něco decentního :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je tedy decentní až až, ale vypadá hezky, to ne že ne :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...