Rituals - Luxusní vonná svíčka Sweet Jasmine

Značku Rituals určitě znáte, dělá úžasné sprchové pěny. Věděly jste ale, že v nabídce má i kategorii pro domov? Vybírat můžete ze svíček, vonných tyčinek, vůní do auta či dokonce čajů. Ke mně se díky arome.cz dostala svíčka a dokážete si jistě představit, jakou radost mi udělala.

Hned jsem se vrhla na nafocení a zapálila, i když musím přiznat, že trochu s těžkým srdcem. Pálím ráda, svíčky miluji, ale je i Vám to před prvním zapálením tak strašně líto?

To je taková nádhera, už jenom to balení působí neskutečně dobře. Velmi elegantní, líbivé a rozhodně bude svíčka ozdobou každé domácnosti. Samotná svíčka se nachází v bytelné krabičce z tvrdého papíru a to vše dohromady je prostě luxus.

Svíčka má 360g a dobu hoření cca 60 hodin. Jediné mínus na svíčce vidím v ceně, ta je vyšší a to 795Kč, takže vlastně i vzhledem k velikosti vychází na dvojnásobek toho, co tolik profláklé Yankee Candle.

Složení vůně:
hlava: citrus, mandarinka, černý rybíz
srdce: pivoňka, konvalinka, liči
základ: santalové dřevo, muškát, vanilka

Svíčka je intenzivní již za studena, už když ji vyndáte z krabičky, tak opravdu silně voní a pokud si ji dáte třeba k sobě na pracovní stůl, ucítíte ji i bez zapálení. Po zapálení provoní celý pokoj, byt určitě ne, ale větší pokoj úplně bez problému. 

Vůně je příjemná, nevtíravá a ač preferuji jídelní a sváteční vůně, tak mi tahle opravdu voní. Jedná se o květinovou parfemaci, ve které se mísí svěží mandarinka a černý rybíz, které při přivonění vnímám.

Svíčka zpočátku dělá tunel, ale jakmile pálíte dál, tak se vosk po okrajích roztavuje a nakonec mizí svíčka rovnoměrně, což cením.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte svíčky Rituals?
Kolik jste ochotné do svíčky investovat?

8 komentářů:

  1. Vypadá opravdu krásně, taky by mi ji bylo líto zapálit. Ony ani YC svíčky nejsou zrovna levné, natož tahle, to už bych za svíčku nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou no, YC kupuji pouze ve výprodejích či na bazaru.

      Vymazat
  2. Cena je o hodně vyšší, než bych byla ochotná za svíčku dát. I když tedy vypadá luxusně - jak samotná svíčka, tak balení.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych tak drahou svíčku asi fakt nekoupila. Už u Yankee Candle přemýšlím, zda stojí za to. Vybírám si takové vůně, které mi opravdu voní a předem jsem je vyzkoušela ve votivce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kopuji pouze ve slevách, plnou cenu jsem dala snad jen jednou.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...