Random aneb listopad 2019

Krásný prosinec!
Máme tu poslední letošní měsíc, je to hrůza. Vánoce byly nedávno a opět jsou tu, vůbec nechápu, kam se celý ten rok poděl. Venku pořádně přituhlo, všude svítí světýlka a i já již řeším vánoční dárečky. Ale nepředbíhejme, ještě se musíme podívat na to, jaký byl listopad.

Bohužel listopad nebyl vůbec dobrým měsícem. Hned na začátku odešla do psího nebe Nikča. Najednou přestala v sobotu jíst, pít a hůře se udržela na nohou. V pondělí jsem s ní zůstala doma a i když jsem do ní něco dostávala stříkačkou, bohužel bylo jasné, že to nepomůže. Měla krásný věk 15 let, ale stejně jsem to šíleně obrečela a do teď se kolikrát vzbudím a hledám ji a kontroluji ráno, zda má vodu.

K něčemu veselejšímu. Konečně nám to vyšlo i s Verunkou a zašly jsme na kafčo a dortík. Mimochodem, pokud jste ještě nečetly Verči knížku Zbožňuju tě navždy, tak doporučuji. Psala jsem nedávno i recenzi na knižním blogu. Daří se nám držet i večerní posezení s Kačí a Verčou a jsem za to vážně ráda. Pokecáme, podrbeme, postěžujeme si a je to strašně super, klidně bych chodila každý týden.

Nedávno jsem psala o otevření luxusního kadeřnického salonu Hair by Martina, článek najdete zde. A protože jsem dostala jako dárek poukázku na střih a péči, tak jsem se objednala a strávila v salonu krásné dopoledne. Ujala se mě šikovná Martina Fialová, kterou rozhodně doporučuji. Nechala jsem si udělat i novou barvu a odcházela jsem naprosto nadšená. Krásná barva, vlasy heboučký, božský. Pokud jste z Prahy, mrkněte.

Díky Káje jsem se dostala na akci se značkou Dermacol, která se konala v nových prostorách, které jsou úplným holčičím rájem. Tolik růžové, kamínků, designových kousků. Poslechly jsme si něco o novinkách, plánech, pojedly, popily a já moc Káje děkuji, že mě vzala s sebou. Zajímal by Vás samostatný článek s fotkami?
 Nikdy nezapomenu

 Pusinky / Černé nehty / Výjimečně přes noc v práci

 Nudle s kuřecím / Donut Shop Prague / S Veru v The Miners

 Hair by Martina

 Nugátové latte v Tchibo / S holkami v La Bohéme Cafe

Dermacol?

Užily jste si listopad?
Už máte dárky?

6 komentářů:

  1. S pejskem je mi to líto. Po knížce kouknu v knihovně, čtu sice spíš thillery, ale občas pro změnu není špatné sáhnout po něčem holčičím

    OdpovědětVymazat
  2. Dárky už mám koupené. Pes se dožil krásného věku. Já tohle zažila minulý rok v srpnu. Ta moje měla 16 let a bylo to pro mě strašné. Takže si dokážu představit, jak ti je. Chce to jen čas. Ale i teď na ni rádi vzpomínáme.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi to líto :( Vím, jak moc to bolí, není to tak dávno, co naše odešla do psího nebe taky.. Ale bude líp a hlavně: už je jí dobře a nic ji nebolí! ♥ Dožila se krásného věku a to tě musí hřát u srdce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, což mě mrzí, je to škoda, že se nedožila malého :(

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...