Testování pleťových masek 7th Heaven: II.část | Barevné masky

Druhá část pleťových masek 7th Heaven je konečně tady. Oproti jiným kolegyním, které masky též testují, jsem možná trochu pozadu, ale kvůli alergii jsem se zasekla hned u prvních a tím pádem se to trochu vleče. Již mám ale ozkoušené tyto barevné a vrhla jsem se na další.

Pokud Vám unikl první článek, kde jsem se zaměřila na černé slupovací, tak můžete napravit restík tady. I tyto barevné masky jsou primárně určené pro normální a smíšenou až mastnou pleť. Na moji suchou tedy úplně nejsou, ale stejně jako ty černé nevysušují a to i přesto, že na předních příčkách je alkohol. Takže pokud máte rády čistící a slupovací masky, směle do nich i pokud nejsou vyloženě určené pro Váš typ pleti.

Slupovací maska růžová guava
Maska obsahuje guavu, která hloubkově čistí, plody mangostany zlepšují tón pleti a poslední klíčovou složkou je vitamín C a antioxidanty, které redukují začervenání.

Maska má pěknou růžovou barvičku a nádherně sladce voní. Vůně opravdu sladká, šťavnatá a moc povedená. Narozdíl od černých masek nejsou tyhle barevné tak lepivé a hutné. Maska má gelovou konzistenci, dobře se nanáší a nechává se působit 20 minut a poté se sloupne. Sloupnout jde v jednom kuse a netrhá chloupky.

Pleť byla po použití jemná, krásně hebká na dotek a můžu i potvrdit, že začervenání docela zredukovala. Nevysušuje, ale moje suchá pleť se určitě pak bez hydratační péče neobejde.

Slupovací maska růžový kaktus s jílem
Obsahuje výtažek z růžového kaktusu, granátového jablka a vitamín C, které chrání pleť před volnými radikály, působí proti poškození pleťových buněk a růžový jíl má detoxikační účinky.

Opět krásná vůně, ve které se snoubí kaktus a granátové jablko, takže sladká, ale ne nepříjemná, spíše jemnější. Tahle maska má spíše krémovější konzistenci, ale zasychá stejně dobře a stejně tak jde dobře sloupnout.

Tahle maska mě na pleti po nanesení šíleně štípala a to tak, že jsem se trošku už bála, ale po sloupnutí naštěstí nic. Žádné začervenání, podráždění, natož vyloženě reakce. Netrpím tedy na akné, ale zrovna jsem měla jeden rozdrápaný pupínek a rychle mi ho zhojila, takže bomba. A mamča, která má teď spíše smíšenou pleť, byla vyloženě nadšená.

Kokosová slupovací maska s jílem
Tahle varianta je vhodná i pro suchou pleť a to díky obsaženému kokosovému oleji, který hydratuje. Zároveň obsahuje zklidňující mořskou řasu a čisticí kaolínový jíl. Pleť má hloubkově vyčistit a vyživit.

I tahle varianta hodně štípala, ale ani tady naštěstí žádná reakce. Po sundání nebyla pleť podrážděná, zarudlá, vše v naprostém pořádku, takže bych se toho případného štípání nebála. Maska božsky voní po kokosu, to je tak nádherná vůně, trošku v pozadí je sice cítit lehce alkohol, ale ten kokos ho přebíjí.

K vůni přispívá i bílá barva masky, která má krémovější texturu, zasychá dobře a stejně tak dobře jde sloupnout v jednom kuse. Pleť byla po použití heboučká a určitě byla cítit i větší hydratační péče než u předchozích masek.

Čokoládová bahenní maska
Jako poslední tu mám tuhle mňaminu v podobě čokoládové masky. Obsahuje sůl z Mrtvého moře a kakaové a bambucké máslo. Slibuje hloubkové vyčištění pórů a odstranění nečistot. Pleť by měla být obnovená, hydratovaná a mladě vypadající.

Maska je určená pro normální až smíšenou pleť a na problematickou T-zónu. Jako jediná z těchto masek není slupovací. Nanese se až na 15 minut, nechá se zaschnout a poté se opláchne teplou vodou. Má hodně hutnou texturu a vystačila mi na tři až čtyři použití.

Vůbec se nedivím, že je na masce napsáno ,,Nejezte" :D, ta vůně je úplně k sežrání, božská čokoládová parfemace a k tomu textura jako středně rozteklá čokoláda. Neštípala, ale déle než do zaschnutí, což bylo cca těch 15 minut, jsem ji nechat nemohla, protože hned poté začal obličej docela svědit a vyloženě jsem měla nutkání ihned masku smýt. Po použití pleť byla úžasně heboučká, fakt jako nádhera, ale ihned jsem musela jít namazat, protože pnula.

Moc děkuji 7th Heaven za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste?
Která Vás zaujala?

12 komentářů:

  1. Asi budu potřebovat všechny, ale nevíc mně asi zaujala ta čokoládová bahenní, já čokoládu zbožňuji, v kosmetice dvojnásob (nemá kalorie:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tuhle bezkalorickou čokoládu si fakt užiješ :D

      Vymazat
  2. Já zkoušela od této značky právě tu černou, z mořských řas. A nebyla špatná. Z těhle by se mi na první pohled líbilo granátové jablko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty černé vůbec nebyly špatné, naopak, milé překvapení.

      Vymazat
  3. Taky se na ně chystám. Nejvíce se těším na tu kokosovou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já se musím přiznat, že slupovací pleťovou masku jsem ješttě neměla. Takže kdybych si měla vybírat, tak nějakou z těch prvních třech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky 7th Heaven jsem měla po dlouhé době a určitě ne naposled.

      Vymazat
  5. Masky jsou skvělé. Měla jsem čokoládovou a teď o víkendu jsem si dala kokosovou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Slupovací masku jsem ještě od nich neměla :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...