Testování pleťových masek 7th Heaven: III.část | Superfood

Krásné pondělí!
Mně skončila dovolená a po týdnu zas pěkně ráno vstávat. Doufala jsem, že toho během volna stihnu více, minimálně sepsat několik článků dopředu, ale jak to tak bývá, vše jsem doháněla na poslední chvíli o víkendu, klasika.

Zvládla jsem ovšem dozkoušet a sepsat recenzi na masky Superfood od 7th Heaven a nadšeně už se vrhla na poslední testovací řadu Renew You, o které to bude zas příště, jsem na ni hodně zvědavá. Superfood jsou poměrně novinky a reagují na tredny přírodního a zdravého životního stylu.

Bahenní maska Borůvka
Maska je antioxidační, obsahuje vitamíny z borůvek, brusinek a broskvových jadérek. Odstraňuje nečistoty, zklidňuje pleť a zanechává ji zářivou a zdravou.

Na pleti se nechá zaschnout a poté se smyje. Má pastelově fialkovou barvu a vypadá fakt pěkně, navíc moc hezky voní, takže v tomto směru nadšení. Po smytí mi ale bohužel přišlo, že nic moc nedělá, co se týče účinků, tak za mě vůbec nejslabší kousek, co jsem zatím vyzkoušela.

Slupovací maska Cannabis 
Obsahuje směs z kurkumy, antibakteriální med a olej cannabis. Má za úkol oživovat a zjemňovat pleť, zvýšit její zářivost a zklidňovat. Primárně je díky složení určená pro problematickou pleť.

Maska má gelovou texturu, která se dobře nanáší, lehce lepí a během pár minut zcela zaschne. Masku zkoušela i mamča, která občas má tendence k nedokonalostem a hlásila, že ji maska docela štípala. Já pleť mám citlivou a neštípala mě ani trošku. Byla příjemná, osvěžující a překvapilo mě, že hezky voněla.

Sloupnout jde v jednom kuse a zbytečně netahá. Pleť jsem měla po použití hebkou a docela i rozzářenější, takže tohle za mě jo.

Jílová maska Matcha & Chia
Matcha má antioxidační účinky a chia semínka zas zajišťují hydrataci. Pleť má být dokonale čistá, osvěžená a Vy okouzleni díky vůni. Vůně je vážně povedená, taková osvěžující, čajová. Matchu osobně nemám ráda, ale vůně super.

Maska je krémová, nanášíte zelenou texturu, která během zasychání bělá, takže vypadáte jak plesnivý sýr, což mě hrozně bavilo :D Jak maska zasychala, tak mě lehce táhla, ale nebylo to tak zlé, že bych měla tendence jít masku co nejdříve smýt, to ne. Po smytí jsem měla táááák nádherně heboučkou a jemnou pleť, jako fakt bomba, tady ty výsledky opravdu viditelné a pleť byla i vyživenější, protože jsem hned neběžela dávat krém.

Jílová maska Avokádo
Jako poslední tu mám tuhle avokádovou masku. Avokádo je teď hodně in, takže věřím, že maska bude lákavá. Obsahuje tedy avokádo, dále aloe vera a exfoliační vlaššký ořech. Pleť má být hydratovaná a rozjasněná.

Maska je krémová a obsahuje drobná zrníčka právě onoho ořechu, což mě moc mile překvapilo, to bylo fakt super. Poslouží tedy i jako peeling, zrníčka krásně pleť obrousí, jsou tak akorát drsná, aby nepodráždila pleť, ale zároveň svoji službu odvedou moc dobře. 

Nechává se zaschnout a poté  se smyje. Po použití byla pleť vyčištěná, jemná a docela i hydratovanější. Díky zrníčkům příjemná změna a maska, která zas nabídne něco trošku jiného a něco víc.

Moc děkuji 7th Heaven za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste řadu Superfood?
Zaujala Vás nějaká maska?

8 komentářů:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale tahle značka mně láká, takže je to jen otázkou času, než vyzkouším, nejvíc by mně lákaly ty jílové:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám teď zrovna doma tu Cannabis a po tomto článku se těším ještě víc, až ji vyzkouším :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já masky skoro nepoužívám, ale recenze většiny kousků zní docela lákavě...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...