Ryor - Saténové hydratační sérum s ceramidy

Používáte pleťová séra? Já osobně si už bez nich nedovedu představit péči o pleť. Dříve jsem je používala sem tam, když se mi nějaké dostalo do ruky, zkusila jsem ho, ale dokázala jsem bez něj být či jsem nebyla schopná používat pravidelně. Teď používám opravdu poctivě a pleti to svědčí.

Od Ryoru jsem již měla kyselinu hyaluronovu v gelu, což byla láska na první vyzkoušení. U tohoto séra se okamžité nadšení nekonalo a zpočátku jsem byla docela skeptická, asi mi prostě chybělo to prvotní nadšená. Ve výsledku jsem si sérum ale zamilovala.

Začnu balením, které se mi bohužel vůbec nelíbí. Je to malá 15ml plastová průhledná lahvička, což mi nevadí, ale na ní se nachází adresa, odkaz, kde hledat datum spotřeby, prostě mi to přijde strašně nevzhledný.

Sérum je s kapátkem a i s kapátkem jsem trochu bojovala, to sérum z něj hrozně vytejká, takže jakmile nasajete produkt, je třeba rychle dát k obličeji, aby sérum neskončilo cestou k obličeji všude možně.

Obsahuje vysoký obsah aktivních látek, jako jsou rostlinné ceramidy, skvalan a extrakt z mořské řasy. Sérum je určeno pro dehydratovanou, suchou a citlivou pleť. Aplikuje se nejlépe 2x denně a výsledkem by měla být hebká, rozjasněná a pružnější pleť.

Co se mi hodně líbí, tak textura. To sérum je opravdu až takové sametové. Na první dobrou působí jako olejíček, mastněji, ale přitom není tak mastné jako klasické oleje, ale opravdu to má hutnější a saténovou texturu. Fakt jako velmi příjemné.

Používala jsem i na hodně podrážděnou pleť a nádherně ji to vždycky zklidnilo a právě ta textura byla na té pleti hodně příjemná. Sérum se hezky vstřebává a pleť zanechává vláčnou, napapanou a zklidněnou. Hydratačně mi samotné sérum samozřejmě nestačí, ale společně s krémem je to pecka. Doporučuji právě té podrážděné a citlivé pleti, to je slast.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktu k recenzi. 

Používáte séra?
Zaujalo Vás?

6 komentářů:

  1. No, jak to čtu, tak bych možná v mém věku bylo na čase se séry začít :). Beru článek jako inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle sérum vypadá dobře, nevím jak pro mně, mám hodně mastnou pleť, ale moje mamka by tohle sérum určitě ocenila, ta řeší hodně suchou pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pro mamču určitě doporučuji :) Pro mastnou si ho moc nedovedu představit.

      Vymazat
  3. Séra moc nepoužívám. Jen když se ke mně nějaké dostane. Tohle vypadá celkem dobře. Od Ryoru jsem snad ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce si to na séra zvyknout, já už si bez fakt nedovedu představit být a určitě to pleti svědčí.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...