Freeman - Jílová čistící maska manukový med & tea tree olej

Úplně jasně si pamatuji svoji první masku Freeman, byla v nějakém beautyboxu a byla to okurková, slupovací, moc fajn. Líbí se mi, že masky se dají koupit jak v malých pytlíčkách, což je super na vyzkoušení, tak i ve velké tubě.

Ke mně se dostalo více masek, ale většinu jsem poslala pryč kvůli složení, zůstala mi čisticí s medem, na kterou se konečně dostala řada. Pytlíček o objemu 15ml mi vystačil hned na několik použití a bohužel i po spotřebování jsem hodně na rozpacích.

Maska je čisticí a primárně určená na mastnou a poničenou pleť. Já mám tedy suchou, ale po čisticí sem tam ráda sáhnu, přece jen žiju ve městě, denně se líčím a myslím, že čisticí produkty nejsou úplně od věci.

Obsahuje manukový med, který má léčivé schopnosti a tea tree olej, který je antibakteriální a zklidňuje. Má čistit póry, absorbovat mastnotu a přesto nevysušovat. Používá se buď jako denní čistič, nebo týdenní maska. Aplikuje se na 3-5 minut a poté se opláchne.

V masce byl hodně cítit právě tea tree olejíček, ovšem lehce zjemněný medem, takže se to dalo. I když mám citlivou pleť, tak maska vůbec neštípala, nedráždila a když zasychala, tak jsem neměla ani pocit pnutí, což oceňuji.

Bohužel mi ale přijde, že nedělala vůbec nic. Po smytí jsem neměla pocit čistší, ani jemnější pleti. Sice nebyla ani vysušená, ale ani nic jiného. Možná lepší jako denní čistič, kdy jsem to brala tak, že odstraní případné nečistoty, co nedokázal čisticí gel ve sprše, ale za mě jinak nee, Freeman má určitě lepší masky.

Znáte Freeman?
Jaké masky jste zkoušely?

14 komentářů:

  1. Znám a mám jich vyzkoušených hodně. Nejčastěji jsem se vracela mořské a černé ty byly top :-)

    Podzimní tvoření - Ježečci z filcu

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem modrou, s mořskými výtažky, ta byla fajn. Škoda, že tahle nic nedělá.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    jejich masky mám docela dost ráda. Zkoušela jsem hodně i ty plátýnkové, ty byly také fajn. Tuto jsem asi neměla, a pokud ano, tak ve mně nezanechala hlubší dojem. Chtěla bych ale vyzkoušet takovou v modré tubě, která by měla být detoxikační. Mimochodem, u mě na blogu právě probíhá knižní soutěž, tak se můžeš zapojit:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plátýnkové mě lákají, pár jsem doma měla, ale kvůli složení musely pryč...

      Vymazat
  4. Freeman poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, já jsem z téhle masky byla nadšená, fungovala mi perfektně :-) A to normálně Freeman masky moc nemusím... Většinou mi právě nefungovaly nebo hodně dráždily, ale tahle za mě supr.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem masku ještě nezkoušela, ale po téhle asi nesáhnu, ale sáhnu po jiné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem jí taky, hodnotila bych jí jako průměr. Já jsem měla pocit, že při zasychání pne a i po smytí jsem mělapocit vypnuté pokožky. Ale tedy smýt šla děsně blbě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám docela nově mušelínový ubrousek a tím jdou masky krásně stáhnout.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...