Spotřebováno za únor 2021

Oproti novinkám je únorová spotřeba hodně slabá. Celkově se jedná o krapet slabší spotřebu, než jindy. Číslo je sice ve výsledku tak nějak v normě, ale hodně to dělají věci do koupele a tři balzámy od Saloos, jinak mizelo vše docela pomalu.

Zas jsem ale dodělala hned několik kousků z péče o pleť, ze které mám teď doma spoustu rozdělaných kousků a jsem ráda, že se maličko redukují. Jsem zvědavá, jak na tom bude březen, protože mi přijde, že se u ničeho neblížím ke dnu.


1. L`Oréal Elseve maska na barvené vlasy Color Vive (Recenze) - Celá tahle řada moc povedená, nádherně udržuje sytost barvy. Po masce jsou vlasy heboučké, jdou krásně rozčesat a během dne se necuchají.
Koupila bych znovu: ANO

2. Fa deodorant ve spreji Winter Secrets (Recenze) - Výborně fungoval a to i na dny, kdy jsem toho měla více a někde běhala. Neseděla mi jen vůně, která byla dost výrazná, sladká vanilka, ale to bylo jediné mínus, jinak super.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Fa sprchový gel Winter Secrets (Recenze) - Sprcháč měl jemnější vůni, sice také vanilkovou, ale ne tak protivnou. Umyl, nevysušoval a co si budem, kupovala jsem kvůli obalu.
Koupila bych znovu: ANO

4. Isana pěna do koupele Čas pro sebe (Recenze) - Vanilkvé makronky voněly opět čiště po vanilce, ale též příjemnější, nevtíravá parfemace. Vytvářela bohatou pěnu, která vydržela po celou dobu koupele a byly znát i oleje ve složení, pokožka byla vláčná.
Koupila bych znovu: ANO

5. Manufaktura zvláčňující koupelové kuličky s bambuckým máslem (Recenze) - Šumivky sice byly maličké, ale rozpouštěly se dlouho a obsahovaly lístečky buď růže, nebo měsíčku. Ve vaně vytvořily mléčnou emulzi a díky složení byly nádherně hydratační.
Koupila bych znovu: ANO

6. PS... šumivá bomba Strawberry (Recenze) - Tahle značka se dá koupit v Primarku. Šumivka byla růžová se zlatými třpytkami, ale bohužel ve vodě žádný efekt. Vodu téměř neobarvila, nevoněla a třpytečky byly vidět jen po vypuštění vody na vaně.
Koupila bych znovu: NE

7. Moje voňavé mýdlo z Francie Medvídek (Recenze) - Tuhé mýdlo ve tvaru medvídka je dle mého spíše jen na efekt, takový miloučký dárek, od kterého ale nic moc nečekáte a máte ho opradu spíše jen pro radost.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. CareMedica pleťová voda (Recenze) - Příjemná voda k dočištění a osvěžení. Po ránu pleť osvěžila, večer dočistila, oceňuji, že neštípe v očích, nedráždí, moc fajn záležitost.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ryor rozjasňující oční krém s peptidy (Recenze) - Skvělý oční krém, který dokonale regeneroval oční okolí, které mívám často podrážděné. Hydratoval, rozjasňoval, ale za mě opravdu top ta regenerace během noci.
Koupila bych znovu: ANO

10. NeoStrata denní pleťový krém Restore (Recenze) - Nemastný, nelepivý, ale bohužel mi přišlo, že na pleti nic nedělá. Sice nedráždil, ale téměř žádná hydratace, vlastně jsem o něm skoro nevěděla. Plné balení bych nekoupila.
Koupila bych znovu: NE

11. Nivea detoxikační čisticí jílový krém Urban Skin 3v1 (Recenze) - Vůbec to nebylo určené pro můj typ pleti a přesto mi produkt dokonale sedl a to po všech směrech. Jako čisticí krém i jako peeling s maskou.
Koupila bych znovu: ANO

12. Nivea čisticí rýžový peeling (Recenze) - Hustá gelová textura se spoustou zrníček, která jsou ale velmi jemná, takže za mě to neevokuje peeling, ale spíše čisticí gel. Tohle mě naopak moc nezaujalo.
Koupila bych znovu: NE

13. Yves Rocher balzám na rty V srdci jedlového lesa - Tohle byl skvělý balzám na rty, měl texturu, která na rtech krásně tála, ale zároveň se nepatlal a rty dokonale vyživoval, fakt pecka. Navíc nádherně voněl, ani ne tak po jehličí jako po citrusech.
Koupila bych znovu: ANO

14. Yves Rocher balzám na rty Malina (Recenze) - Také velmi povedený balzám, který rty tónoval do šťavnaté malinové barvičky a voněl nádherně, nic chemického.
Koupila bych znovu: ANO

15. - 17., Saloos BioKarité balzámy (Recenze) - Tohle jsou takové šikovné univerzální balzámy snad na všechno. Na suché paty, lokty, nehtové kůžičky, ale i na pleť či do vany místo olejíčků, používala jsem fakt snad na všechno.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý produkt?
Co došlo Vám?

14 komentářů:

  1. Kromě balzámků Saloos (do vany místo olejíčků jsem je nezkoušela, budu to muset zkusit) jsem neměla nic, ale lákal by mě oční krém Ryor.

    OdpovědětVymazat
  2. Nulový průnik s tím, co používám já :). Některé věci tedy samozřejmě znám - ale jen z regálů

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, na tvé doporučení jsem si pořídila Fa sprcháč, ani jsem ho nestihla pořádně očichat 🙃. Musím přiznat, že rychlost spotřebovávání je úctyhodná ... 😇. Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty balzámy od Saloos jsou velmi povedené. Jeden jsem už měla a byla jsem taky velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem žádný z produktů nevyzkoušela, je super, že k tomu jsou ty doprovodné recenze. Nejvíce mne zaujaly ty balzámky Saloos.

    OdpovědětVymazat
  6. Pleťovka od CareMedica je skvělá a i za vlasovku mohu dát ruku do ohně :-) stejně tak za Ryor, v tom jsme za jedno :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já nechápu, jak zvládáš tolik věcí pořád spotřebovat :D To já vždy mám od každého druhu jeden kousek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou jen krémy na ruce a balzámy mi dojdou najednou :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...