Spotřebováno za duben 2021

Do psání dubnového spotřebována se mi vůbec, ale fakt vůbec nechtělo. Měla jsem úplně narvanou tašku prázdnými obaly. Už v březnu jsem avizovala, že duben bude určitě hodně bohatý, protože jsem u spousty kousků byla na dně a je tomu tak.

Nejlepší ale je to, že se jedná o plná balení, žádné vzorky či jednorázové masky či šumivky, ty jsou teda samozřejmě také, ale většinu tvoří plná balení. Jen je mi nějak záhadou, že na zásobách to není moc vidět :D


1. Garnier šampon Goodbye Damage (Recenze) - Skvělý šampon, který samozřejmě umyl, vlasy byly po něm nádherně hebké, hodně vzdušné a objemné. Provoněl celou koupelnu a co hlavně, vůbec mi vlasy nemastil, i po pěti dnech vypadaly dobře.
Koupila bych znovu: ANO

2. Garnier kondicionér Goodbye Damage (Recenze) - Naopak balzám byl spíše průměrný. Nezatížil, nemastil a také hezky voněl, ale vlasy se mi hodně cuchaly a rozčesávání také byl boj.
Koupila bych znovu: NE

3. Aussie suchý šampon Wash+ Blow Boost Me Up (Recenze) - Vytáhne z vlasů mastnotu, vlasy jsou pak objemné, drží tvar a nezanechává bílý povlak. Jen bohužel vlasy docela zmatňuje.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. L`Oréal lak na vlasy Studio Go Create - Jsem vyhrabala úplně staletý kousek, ale funkci furt plnil. Vlasy zafixoval bez toho, aby slepil, neslepoval vážně vůbec a celkově vlasy nezatížil.
Koupila bych znovu: ANO

5. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Znáte, kupuji opakovaně již několik let. Jedna z mála, co mi fakt sedí a nedělá žádnou neplechu. Navíc tohle půllitrové balení kupuji za pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

6. Mixa sprchový olej Atopiance (Recenze) - Na to, že se jedná o sprchový olej pro děti se sklonem k atopii, tak bohužel za mě ne. Olej jsem vůbec nepociťovala, spíše řidší sprcháč, po kterém mě pokožka navíc docela pnula.
Koupila bych znovu: NE

7. Fa deodorant ve spreji Winter Secrets (Recenze) - Deosprej měl krásnou, sladší vůni lesního ovoce. Fungoval dobře, po celém dni byl cítit opravdu jen deodorant a co si budem, brala jsem hlavně kvůli obalu.
Koupila bych znovu: ANO

8. Fa sprchový gel Winter Secrets (Recenze) - Ze stejné limitky a se stejnou vůní i sprcháč, který je řidší, dobře napění, umyje a nevysušuje, i když žádnou hydrataci také čekat ovšem nemůžete.
Koupila byxh znovu: ANO

9. Nivea Naturally Good tělové mléko Aloe (Recenze) - Hodně lehoučké, téměř až vodové mléko, které ale překvapivě dobře hydratovalo, nelepilo a hezky vonělo po aloi. Plusem je fajn složení.
Koupila bych znovu: ANO

10. Indulona krém na ruce 5% urea (Recenze) - Nejlepší krémy na ruce, co vůbec můžete koupit. Tahle verze je krapet hutnější, dokonale hydratuje, regeneruje a pomáhala mi i se záděrkami.
Koupila bych znovu: ANO

11. L`Oréal micelární voda pro citlivou pleť (Recenze) - Neodličovala špatně, naopak, ale zpočátku mi vysušovala oční víčka, což se naštěstí srovnalo. Nedráždila, neštípala, co ovšem nezvládala, tak dlouhotrvající rtěnky.
Koupila byh znovu: MOŽNÁ

12. Oliv` hedvábný čisticí gel (Recenze) - Moc příjemný přírodní kousek. Gel byl dost řidký a silně voněl po bylinkách, odstraňoval ale make-up skvěle, nepálil, nevysušoval a pleť po něm byla i taková hebčí.
Koupila bych znovu: ANO

13. Nivea rozjasňující rýžový peeling (Recenze) - Tohle bylo hodně jemňoučké, spíše to ve mně evokovalo čisticí gel, než peeling. Vůně příjemná, produkt sám o sobě také, ale funkci peelingu to moc neplní.
Koupila bych znovu: NE

14. Mizon vyživující maska s mořskou řasou Sea Weed Solution Black Mask (Recenze) - Maska byla hodně nacucaná a zůstalo sérum i v pytlíčku na další dvě použití jen tak. Maska krásně vyživila, pleť byla heboučká, nacucaná, super.
Koupila bych znovu: ANO

15. 7th Heaven slupovací maska z černých řas (Recenze) - Masky této značky miluji a povedla se i tahle řada. Jakmile zaschne, tak jde v jednom kuse sloupnout, pleť je poté hebká, jemná a vyčištěná.
Koupila bych znovu: ANO

16. 7th Heaven slupovací kokosová maska (Recenze) - Kokosová varianta božsky voněla a byla asi nejhydratačnější ze všech variant. Opět bez problému šla dolu a pleť byla dokonale čistá, jemná..
Koupila bych znovu: ANO

17. Catrice řasenka Prêt-à-Volume Smokey Velvet (Recenze) - Skvělá řasenka, dodala řasám překrásný objem bez slepení. Během dne držela, neopadávala, nemazala se a zvládala i nějaké to slzení.
Koupila bych znovu: ANO

18. Ere Perez make-up s quinoou (Recenze) - Měl dokonalý odstín se žlutým podtónem. Make-up byl hodně řídký a krytí spíše jemnější. Bohužel hrozně zvýrazňoval suchá místa a lezl do vrásek. Šel špatně zapracovat a bohužel za mě ne.
Koupila byh znovu: NE

19. Balea balzám na rty Iced Berries (Recenze) - Tu ošklivou perleť bych odpustila, i teplejší, zvláštní vůni. Bohužel ale balzám strašně vysušoval a po každém namazání jste měly chuť mazat furt dokola a hydratovat.
Koupila bych znovu: NE

Byl i Váš duben bohatý?
Co se Vám povedlo dodělat?

14 komentářů:

  1. Gely pro intimní hygienu Ziaja jsem poznala díky Tobě a moc jsem si je oblíbila, velké balení, za pár korun a službu plní. Jinak jsem měla jen kdysi micelárku Loreal, nebyla špatná, ale ani mě nějak neuchvátila, raději mám ty od Garnier.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem tu masku s uhlím od 7th heaven a taky jsem byla spokojená. A krémy na ruce jsem používala hodně dřív, teď tak zkouším různé...

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně se mi líbí tělové mléko od Nivei a krém s ureou od Indulony. Jinak nemám s ničím zkušenost.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám s ničím zkušenost. Indulona krémy prostě umí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, super kousky!!! Loreal micelárku jsem dlouho neměla a ta co si vybavuji, tak mi vyhovovala. Peeling od Nivea jsem zkoušela ve vzorečku vč. masky a tedy taky spíš neee. Krémy na ruce = Indulova + za mne ještě Cien SOS, co do drogérkových vod a potom jsou fantastické Loccitane!!! Péto, krásný sváteční den přeji!!!☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loccitane mi bohužel zatím přišly těžce průměrné 🙄

      Vymazat
  6. Šampon a kondicionér z řady Goodbye damage mi velmi vyhovoval a stále občas používám. :) Skvělé tipy i na další produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  7. U mě byl bohatý, celkem 17 kouksů tuším, avšak velké množství tvoří jednorázové masky. Ale i ty se počítají :D
    Balea balzámy já absolutně nesnáším, protože jak píšeš, vysušují rty a člověk má tak potřebu je mazat pořád dokola..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...