Balea - Léto se sprchovým gelem a gelem na holení

Krásný den!
Přede mnou je teď týden práce, tak doufám, že zrovna nenastanou tropy a já se nebudu smažit v centru Prahy, snad teplo zas počká na volno. Jak si užíváte léto? Balea tradičně přišla s limitkami, které jsou úplně dokonalé na letní počasí. Já teda odolávám, ale dva kousky jsem dostala, tak Vám je trochu představím.


Sprchový gel Vamos a la Playa
Sprcháče od Balei jsou klasika, stojí pár korun, voní a svou práci plní na jedničku, navíc každou chvíli nějaká limitka s rozkošným obrázkem, kdo by odolal. Umyjí, nevysušují a dobře pění, co víc si přát za nějakou dvacku.

Tuhle vůni jsem si naprosto zamilovala a dlouho jsem neměla tak voňavý sprcháč, až mi bylo líto ho dodělat, je to pecka. Snoubí se v něm kombinace manga, dračího ovoce a melounu, ve výsledku je to hodně exotická, sladká a šťavnatá vůně, vážně dokonalost a pokud jste ještě neočichaly, musíte napravit, mňam.

Gely na holení Find Me Under the Palmtrees
Zrovna za gely a pěny na holení mi přijde zbytečné dávat větší peníze, takže opět to tady jistí Balea, jinou značku v podstatě ani nekupuji. Gel i v malém množství vytvoří velmi bohatou pěnu, která nestejká a žiletka po ní lépe klouže, pokožka není tím pádem tolik vysušená a podrážděná.

Tento gel je s vůní ibišku a kokosového mléka. Ve velkém tam převládá právě ibišek, takže pokud máte rády květinové vůně, tohle bude to pravé, kokos je jen lehounce kdesi v pozadí.

Pořídily jste něco na léto?
Preferujete květinové, nebo ovocné vůně?

14 komentářů:

  1. Ahojky, oba tyto produkty jsem doma měla, sprcháč putoval nakonec na sbírku pro Moravu, ale pěn jsem měla už tak pět, co vyšla letní limitka. Přesně jak říkáš, je zbytečné za tento typ produktu více utrácet. Jinak v rámci letních produktů jsem si pořídila nedávno Nivea Fresh Blends mangový sprcháč, tak už se těším až ho načnu, zrovna včera jsem dodělala malina-máta sprcháč, tak už jsem si tam mangovej donesla.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořídila jsem celou kolekci, kupuji každoročně a ani letos jsem neudělala vyjímku, za ty peníze to tam nešlo nechat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám raději ovocné vůně, ale ani květinové mi nevadí. Balea voní skvěle. Máme teď doma tekuté mýdlo a ta vůně je fakt nádherná.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Na sprcháč bych mohla mrknout, jestli ještě bude. Balea má dobrý poměr cena - výkon.

    OdpovědětVymazat
  5. Dlouho jsem neměla sprcháč od Baley, no měla bych to napravit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Balea produkty mám moc ráda, nejen, že jsou cenově dostupné, ale i ta kvalita je super. :) Hlavně dokonale voní!

    OdpovědětVymazat
  7. Aktuální novinky od Balea jdou poslední dobou mimo mě, ale ten sprchový gel mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...