Carmex - Hydratační balzám na rty Original

Balzámy na rty Carmex určitě všichni dobře znáte, je to klasika mezi klasiky a kromě originálu najdete v nabídce už i hromadu ovocných příchutí a variant. Dříve se u nás značka moc sehnat nedala, ale nyní ji koupíte jak v drogerii, tuším, tak úplně bez problému na e-shopech.


Bazámek slibuje zhojení velmi popraskaných a bolavých rtů, vyživení, zacelení prasklinek a zvláčnění. Obsahuje kakaové máslo, kafr a mentol či včelí vosk. Já mám kalíškové balení, které tedy není úplně ideální do kabelky, jelikož do něj musíte sahat prsty, ale třeba doma mi to vůbec nevadí. Pokud Vám kalíšky nevyhovují, tak sáhněte po tubě.

Má nažloutlou barvičku a konzistencí připomíná jakoby vazelínu, která při kontaktu taje a pak se kráně roztírá. Na rtech vytvoří ochranný film a díky mentolu lehce štípe, s tím je potřeba počítat. Já třeba mentol nerada, ale zas uznávám, že na popraskané rty je to skvělý pomocník. Okamžitě ulevuje, osvěží.

Používala jsem tedy primárně na noc, kdy se o rty dokonale balzám postaral. Během používání byly bezvadně hydratované, vláčné a pokud Vás trápí koutky, suché rty či dokonce ekzém, věřím, že tohle pokaždé uleví a pomůže.

Jaký Carmex jste zkoušely?
Vadí Vám kelímky?

14 komentářů:

  1. Ahoj, já mám doma Carmex třešňový v tubičce, zatím jsem jiný nezkoušela, byla jsem v tom týmu, co víc táhly EOSy a Baby Lipsy. Kelímky doma nějaké mám a je fakt, že radši mám produkty v tyčince, kalíškové mi navíc zůstávají za nehty :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Kelímky mi nevadí, používám je doma, když mám možnost si před tím umýt ruce. Celkově mám balzámy Carmex ráda, pamatuji si na dobu, kdy u nás byly nesehnatelné a jsem ráda, že teď už je to jinak:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zkoušela Carmex v tubě, ale už nevím, jaký to byl. Jinak mi kelímky na domácí použití nevadí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Carmex jsem kdysi vyzkoušela a za mě super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. O Carmexu jsem už slyšela tolikrát, že si ho snad ze zvědavosti budu muset také pořídit! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkoušela jsem třešňovou verzi a nebyla vůbec špatná. Bohužel kelímky tedy opravdu nejsou nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  7. Carmex milujuuu :D. Mám ho teď s vanilkovou vůní a je super, hrozně mi vyhovuje jak jakoby trochu štipká a zároveň voní. Při rýmě je to super pomocník. Budu si ho kupovat i v budoucnu. Jen asi ne kalíšek, ale tubičku jako mám teď. Je praktičtější i do kapsy :).

    MAKE-UP 💄 | JAK HO NANÁŠET A NOSIT, ABY VYPADAL DOBŘE 👸 | TIPY & TRIKY | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuby jsou rozhodně praktičtější, ale zas kelímek mi doma také nevadí :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...