Isana - Masky na oči a rty Tropical

Krásný den!
Užíváte si slunný podzim? Tenhle týden nás navíc čeká jeden den svátek, tak věřím, že pro většinu z Vás to je aspoň prodloužený víkend. Já mám teda dovču celý týden, zas se těším, jak se vyspím a hned teď na začátku tam mám nějaká ta mecheche s kamarádkami a ke konci snad i nějaký ten výletík.

Do Rossmanna se zas tak často nedostanu a ví to i kamarádka, která mi při našem posledním sedánku donesla dvě roztomilosti od Isany, jedná se o polštářky pod oči a masku na rty. Koupit ještě můžete pleťovou masku, řekla bych, že se jedná o limitku, ale stále je jí plný stojan.


Maska na rty Tropical
Masek na rty moc vyzkoušeno nemám, přijde mi, že to není úplně běžný sortiment a pokaždé jsem po nich sáhla právě jen v nějaké limitce. Je to něco, bez čeho se dokážu obejít, na druhou stranu jednou za čas dopřát i masku rtům, obzvlášť pokud třeba nosíte matné rtěnky, proč ne.

Obsahuje hyaluron, extrakt z ananasu a dračího ovoce, má za úkol zjemňovat, osvěžovat a dodat rtům šťávu. Překvapivě ta maska není vůbec špatná, na rtech krásně drží, vůbec nesjíždí, nepadá a nacucaná je tak akorát. Nechává se působit až dvacet minut, po sundání byly rty rozhodně jemnější, vláčnější, takže tohle za mě rozhodně ano.

Chladící polštářky pod oči Tropical
I polštářky obsahují hyaluron, extrakt z ananasu a dračího ovoce. Mají redukovat stopy únavy a oční okolí osvěžit.

Jak maska na rty za mě ano, tak polštářky jsou obrovská bída. Absolutně pod těma očima nedrží, neustále sjížděly, takže dvacet minut nervů, kdy jsem furt vracela polštářky na své místo a výsledek? Nula. Po použití žádná hydratace, osvěžení, zkrátka nic.

Také jste neodolaly obalům?
Používáte masky na rty?

12 komentářů:

  1. Ahoj, já tentokrát neodolala maskám z nové Balea edice, takže budu testovat právě je. Mám teda na obličej celkově. Na rty masky mě vůbec nelákají, já furt něco popíjím nebo ujídám, takže dvacet minut mít něco na puse je takové - nedokážu si to představit. Na základě obalu jsem si nedávno koupila sprchový olej od Tesori D´Oriente, tak snad si přítel nerozbije v koupelně ústa. Já mu to vždycky říkám preventivně, ať si dává pozor ať se nesmekne. No není takové trdlo jako já, takže se ještě nikdy nerozbil tak jako právě já,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Baleu jsem koukala, ta vypadá moc pěkně. Tu kluzkou vanu naprosto chápu :D

      Vymazat
  2. Masku na rty jsem ještě nikdy neměla, taky si říkám, že je to produkt, bez kterého se dokážu obejít, hlavně když pořád používám nějaké balzámky. Ale tuhle bych docela vyzkoušela, sem tam dát těm rtům ještě nějakou jinou péči než peeling a balzám.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obaly jsou fakt super. Já mám Rossmanna sice blízko, ale dlouho jsem tam nebyla.

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle masky neznám a slyším o nich poprvé, nicméně vypadají skvěle a ráda je někdy zkusím. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já od Isany toho moc neměla. Jestli nějaký sprcháč a olej na vlasy? Na víc si nevzpomínám. Jednorázovou masku už jsem neměla ani nepamatuji a na rty asi nikdy. Polštářky pod oči mám ráda, ale pokud nic neudělají, tak je to velké zklamání.

    OdpovědětVymazat
  6. Masku na rty jsem ještě neměla, tak budu muset vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...