Ziaja - Šampon s olivovým olejem

Tak měsíčních shrnutích jsem tu tradičně s kosmetickou recenzí, která Vás čeká i příště, ale těšit se můžete například také na Movie tip, protože jsem se dostala zas do kina, juchů:D a též Vás neminou výletní články.

Ziaju mám moc ráda, stojí málo, doslova pár kaček a funguje velmi dobře. Pravidelně kupuji krémovou intimní hygienu, ale zkoušela jsem už ne docela málo z péče o tělo. Přiznávám ale, že co mě moc neláká, tak je vlasovka. Šampon se mi dostal do ruky díky nějakému beauty boxu a vůbec jsem nic nečekala.


Šampon obsahuje olivový olej, ureu a provitamín B5, je určen pro suché a lámavé vlasy, které regeneruje, obnovuje jejich přirozený objem a vzhled. Má dodat jemnost a provonět.

Konzistencí je to klasický šampon, poměrně řídká, gelová textura, která se do vlasů dobře aplikuje a ihned napění. Vůně je moc příjemná, necítím teda vyloženě olivy, tohle je krapet sladší se špetkou květin, ale velmi povedená vůně, která se ve vlasech drží a opravdu jsou vlasy krásně provoněné.

Co se týče účinků, tak jsem nadšená. Já teda samozřejmě nečekám, že šampon dokáže napravit silné poškození a už vůbec ne šampon za pár korun, ale během používání byly vlasy nádherně objemné, fakt jako dokonale vzdušné, přesto nerozlítané. Hezky se leskly a vůbec se nemastily, vydržela jsem bez problému klidně týden bez mytí a i po tom týdnu vlasy nevypadaly vůbec splihle či nehezky.

Máte zkušenost s vlasovkou Ziaja?
Kterou řadu jste si oblíbily?

12 komentářů:

  1. Ahoj, Ziaja vlasovku jsem ještě nezkoušela a letos ani nebudu mám zásoby. Nicméně zálusk mám na jeju šampon nebo kozí řadu

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem vlasovou péči z řady s kozím mlékem a byla skvělá, jak šampon, kondicionér, tak maska.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám pocit, že tenhle šampon možná taky mám doma v zásobách, akorát na něj nedošlo. Takže mne tvoje pozitivní recenze docela potěšila.

    OdpovědětVymazat
  4. Já od Ziaji zkoušela snad kde co, ale šampon ne. Vždycky jen masku. Ale asi se po nějakém porozhlédnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šampon jsem měla kdysi dávno a byl docela fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ziaja snad nikdy nezklame, jejich produkty mi moc vyhovují a šampon bych ráda zkusila. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...