Mix recenzí - Balea, Isana, Indulona

Po delší době si zas dáme mix recenzí, to znamená více značek a produktů v jednom článku. Jedná se o kosmetiku, která by na samostatný článek úplně nedosáhla, případě to jsou limitky, ale určitě by byla škoda ji nezmínit.

Jsem s články hrozně pozadu, spousta toho je dokonce spotřebovaná a článek i pár měsců nikde, také jsem ještě nezveřejnila všechny výlety, ale všechno bude a znáte to, kdo si počká...

Balea gel na holení Sweet Clementine
Gely na holení od Balei jsou klasika a co se týče poměr cena/výkon, asi nic lepešího neseženete. Kupuji pravidelně a snad pokaždé je v drogerii zas nová limitka. Tentokrát sladká mandarinka v kombinaci s vanilkou. Vůně je slaďoučká, jemná, ta vanilka mandarinku hodně zjemňuje, takže ta kyselost citrusů je přebitá.

Gel i v malém množství vytvoří opravdu hustou pěnu, kerá choupky zjemní, žiletka lépe klouže a pokožka tím pádem není tak podrážděná. Za těch pár korun prostě must have.


Koupelové koule Tropical Feelings
Tahle limitka se v Rossmannu objevila již loni, nebo předloni, jen s jinými motivy a jsou to za mě jedny z nejlepších šumivek. Jsu veliké, krásně vypadají, stojí pár korun a co dovedou...Ve vodě se rozpouští dlouhé minuty, vytváří nádherné obrazce, vodu tedy zbarví, provoní a déky složení je po koupeli pokožka hezky vláčná.

Pineapple byla ovocná vůně, Flamingo zas spíše květinová. I ta světloučká růžová byla ve vodě úžasná a já moc doufám, že příští rok se zas můžeme těšit na další. Jen je škoda, že se dle mého nedají sehnat v každé prodejně.

Indulona antibakteriální tekuté mýdlo Levandule
Věděly jste, že Inulona je ve své nabídce i mýdla na ruce? Tohle levandulové mám nyní v kuchyni. Má ničit 99,9% bakterií a zabraňovat jejich šíření. Od mýdla lze očekávat asi jen to, že prostě umyje, což tohle splňuje. Hezky napění, umyje a ruce vůbec nevysušuje, což je určitě plus. K tomu příjemně voní a stojí kolem 70Kč.

Barter spolupráce s arome.cz

Jaká používáte mýdla?
A co gely na holení?

10 komentářů:

  1. Gely na holení Balea jsou skvělé, teď už mají zase novou limitku:-) A naučila jsem se kupovat i gely na holení Isana, cena stejná a kvalita taky..a taky jsou voňavé limitky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Rossmanna se tolik nedostanu, ale také chci zkusit :)

      Vymazat
  2. Taky jsem začala používat gel na holení od Baley a nemůžu si ho vynachválit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já zatím mýdla ještě nekupuju ve smyslu těch do dávkovače. Gely na holení buď Balea nebo Isana jsou nejlevnější a v této kategorii mi dostačují. Hlavně mají často nejrůznější limitky a to mě baví :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, taky jsem s články strašně pozadu :D
    To levandulové tekuté mýdlo od Indulony bylo boží!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...