Útulný domov snadno a rychle - Poster Store

Díky e-shopu Poster Store si snadno a rychle zútulníte Vaše bydlení. Tedy snadno, všechny ty plakáty jsou tak nádherné, že rozhodovat se vlastně budete dlouho, ani já nevěděla, který chci dříve. Pokud nemáte úplně tvůrčího ducha a oko, tak skvělé je, že můžete mrknout na tak zvanou zeď inspirace, kde obrazy zkouknete v kombinaci s dalšími. Inspirace se u většiny plakátů objeví, i když na ně najedete myší.


Poster Store nabízí plakáty inspirované skandinávským stylem, navíc jsou cenově opravdu dostupné, takže Vás zařizování domova nezruinuje. Vybírat můžete doslova ze stovek motivů, které podtrhnou Vaši osobnost. Jistě Vás okouzlí obrazy přírody, ty jsou neskutečné, na své si přijdou milovníci cestování, ale i duše se slabostí pro módu.

Ke všem plakátům lze vybrat rámečky, bílé, tmavé, měděné...zkrátka si zas vybere každý. Pokud rádi měníte vzhled interiéru, tak doporučuji vzít více plakátů a zkrátka jen pak v rámečcích měnit dle nálady či období.

Já sahám převážně po nějakých romantičtějších obrazech, hodně s nádechem do růžova a vše říkající mi přijdou plakáty s citáty, u nich netřeba více slov. Co jsem si ovšem zamilovala, tak kategorie kuchyně, nástěnné dekorace se nehodí pouze do obýváku či ložnice, ale právě i do kuchyně a jídelny.

Mohlo by Vás ještě zajímat, že plakáty jsou vytištěny na udržitelně vyráběném a vysoce kvalitním papíře. Papír je dokonce certifikovaný a za každý poražený strom jsou vysazeny dva nové. V Poster Store se snaží o udržitelnost a o snížení dopadu na životní prostředí.

Pokud Vás plakáty zaujaly a rozhodnete se pro nové dekorace, tak se slevovým kódem 45beautyofpink máte 45% slevu, neplatí na Kolekci umělců. Kód ze využít do 4.7. jak na plakáty, tak i rámečky.

Barter spolupráce s Poster Store.

Znáte Poster Store?
Plánujete nějaké plakáty?

8 komentářů:

  1. Poster store má fakt hodně velký výběr. Mrknu se, jestli by se mi něco nehodilo - do kuchyně bych na zeď asi něco potřebovala, tak možná tvůj kód využiju :)
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Poster store má nádherný výběr, sama od nich několik obrazů doma máme a jsem s nimi moc spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Mají naprosto nádherny výběr

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich plakáty jsou naprosto dokonalý a tvůj výběr taky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...