Trime - Doplňky stravy pro správnou funkci imunitního systému

Poslední dobou jsem docela poctivec a beru různé doplňky stravy, ty jsou důležité díky tomu, že dodávají tělu tolik potřebné vitamíny, minerály a další prošpěšné látky, které tělo potřebuje pro správné fugování. Já si uvědomuji, že stravování mám mizerné, nepravidelné a určitě tělu nedodávám vše.

V zimní období jsem užívala tuhle trojku od značky Trime, což je 100% česká značka, která se zaměřuje na výrobu a vývoj prémiových doplňků. Tenhle balíček nese název Imunita a je opravdu ideální právě na zimu, kdy je imunita nalomená. 


Zinek chelát 15mg + měď
Zinek chrání buňky před oxidativním stresem, přispívá k normální funkci imunitního systému. Také udržuje bežný stav kostí, nehtů, vlasů a pokožky. Přidaná měd plné též funkci ochrany buněk před stresem, podporuje imunitu, pozitivné ovlivňuje funkci nervové soustavy a energetického metabolismu.

Užívá se jedna tabletka denně na lačno. Ač jsem se naučila poctivě doplňky brát, tak tohle dodržovat nezvládám, navíc doplňky mi na prázdný žaludek vadí, často je mi po nich špatně, takže beru zkrátka tak, jak mi to vyjde. Tabletky jsou klasické oválné a jdou bez problému polknout.

Liposomální vitamín C 250mg 
Vitamín C je taková klasika, kterou bere určitě většina z nás. Je to důležitý vitamín, co se týče imunitního systému, přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání. Také je podstatný při tvorbě kolagenu, nezbytný pro kosti, tkáně, cévy, klouby atd...

Opět se užívá jedna tabletka denně, ta je rostlinná a vhodná tedy i pro vegany. Je bez cukru, lepku, želatiny a sójy. Tabletky se polykají stejně dobře, nemám s nimi žádný problém.

Vitamín D3 + K2, 1000 IU D3 / 25µg K2-MK7
Jako poslední tu mám vitamíny D3 a K2, které se vzájemně perfektně doplňují. D pomáhá ke vstřebávání vápníků a K zas zajišťuje jeho správnou funkci. Společně ovlivňují zdraví kostí a zubů, přispívají k normální činnosti svalů a imunitního systému.

Vitamíny jsou ve formě kapek, což je praktické, stačí kápnout dvě kapky a je to, není nutné zapíjet. Kapičky mají lehce olejovou chuť.

Všechny tři doplňky jsem užívala během zimy a ač všichni kolem mě prskali, neustále jsem byla s nemocnýma dětma, v práci pořád někdo padlý, tak jsem se držela a určitě to přisuzuji této silné trojce. Vůbec jsem nebyla nemocná a to většinou nějakou tu dětskou rýmičku chytím.

Moc děkuji trime.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jaké užíváte doplňky?
Berete něco na imunitu?

4 komentáře:

  1. Já už roky beru pravidelně trojkominaci vápník+hořčík+zinek a B-komplex. Letos ještě zkouším nějaké tabletky na podporu vlasů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vlasy mi nikdy nic nepůsobilo, asi tady není třeba, tak jsem zvědavá, co řekneš.

      Vymazat
  2. Vitamín C beru jen v zimě a zinek jsem snad nikdy neměla, nebo si to nevybavuji :)
    Tuhle značku neznám, takže děkuji za rozšíření obzorů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...