Zoopark Zelčín - Kontaktní zoo s možností krmení

Pokud rádi navštěvujete zoo, tak teď zbystřete a rovnou si naplánujte výlet. Zoopark Zelčín Tak  je ten nejhezčí a nejkontaktnější zoopark, ve kterém jsem zatím byla. Máte tu několik výběhů, ale hlavně jeden veliký, kde chodíte mezi zvířaty. Jsou tu poníci, různá drůbež od slepic po krocany, kozy, ovce, lamy...

Hned u vstupu si společně s lístky můžete koupit krmení a všechna zvířata, až na surikaty, se mohou krmit. Případně v areálu je i pár automatů s krmením. Když jsem slyšela o krmení, tak bylo jasno, rovnou jsme vzali velký kelímek za stovku a je to opravdu velké množství, takže jsme si krmení užili na maximum. 

Vstupné je 90Kč, pro děti 70Kč. Určitě moc návštěvu doporučuji, byli jsme o víkendu a nebylo ani tolik lidí, takže věřím, že si tenhle výlet užijete. Pokud vyrážte s dětmi, tak je tu i nějaké občerstvení a dětské hřiště.

 

Znáte Zelčín?
Máte rádi kontaktní zoo?

12 komentářů:

  1. V kontaktní zoo jsem popravdě ještě nebyla. Určitě je to super zážitek

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky. Já v kontaktní ZOO nikdy nebyla. Popravdě řešeno tak minimálně 15 let jsem nebyla v žádné ZOO ...

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec neznám a v kontaktní Zoo jsem nikdy nebyla, jen v těch klasických. Krmení zvířátek by pro mě byl krásný bonus navíc, zapisuji si tento cíl do svého výletovacího deníčku:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tam by se mi moc líbilo, děkuju za tip :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju zoo, zooparky a různé zvířecí farmy. Vždy na dovolené podobné atrakce vyhledáváme :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zoo mám moc ráda a ráda krmím zvířata. Díky tomu krmení mám nejraději Zlín :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...