Makeup Revolution - Řasenka The Lion King

Řasenek se mi doma nakupilo šíleně moc, některé jsou ještě nenačaté a čekají na svou chvilku, spousta je naopak otevřená, rozpoužívaná a ty především bych potřebovala zredukovat. Ovšem u dnešní řasenky mě mrzí, že již je v kosmetickém nebi.

Miluji Disneyho, takže odolat všem těm limitkám mi dává opravdu zabrat. V limitce The Lion King najdete například paletky stínů, rozjasňovače, tvářenku, linky, barevné tužky na oči, lesky a tedy řasenku.


Řasenka má intenzivní černou barvu, slibuje dodat řasám maximální délku, objem bez slepení a zvýraznit tvar očí.

Balení je velmi barevné a divoké stejně jako divoká Afrika krále džungle. Musím ale říct, že se mi kombinace fialové, černé a zlaté líbí a za mě to je povedená limitka plná barev. Kartáček je poměrně jednoduchý, na špičce kratší štetinky, které se postupně prodlužují.

Kartáček mi maximálně vyhovuje, nedrží se na něm zbytečně moc barvy, takže ani moc barvy nenanesete na řasy, tím pádem žádné slepené řasy s cuckami. Řasy příjemně zvýrazní, zároveň ale přirozeně, oči nekřičí, že je na nich tuna řasenky, což se mi moc líbí, přesto je efekt výrazný. Hezky je prodlouží a i zahustí.

Během líčení se neobtiskává, neslepuje a během dne drží na jedničku. I přes menší slzení se nemaže a neopadává pod oči. Za mě jedna z top řasenek letošního roku.

Máte něco z kolekce Lvího krále?
Co od řasenky očekáváte?

15 komentářů:

  1. Ááá, tohle je překrásná limitka, už dlouho očumuji ty paletky a teď je na pinkpanda mají dokonce i ve slevě, o důvod víc pustit chlup a přidat i tu řasenku:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Z tejto limitky ešte nič nemám, ale riasenka vyzerá dobre, taký pekný jemný efekt :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  3. Z kolekce nemám nic, nepotrpím si to na to jako ty a umím odolat :D Sama mám řasenku v zásobě jen jednu a jednu mám teď čerstvě načatou, takže to je něco, co v zásobách úplně nemám. Ty načaté už jsem naštěstí spotřebovala. Nicméně podle tvé recenze bych si ji pořídila hned :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já aktuálně po řasenkách nekoukám - mám ještě dvě v zásobě (z glanz boxu a dárek k nákupu od YR), což při mé spotřebě vydrží pomalu rok :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto limitku jsem ani nezaznamenala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je designově snad ta nejhezčí řasenka, jakou jsem kdy viděla! :D Vím, že obal není tolik podstatný, ale vidím, že i výsledný efekt není vůbec špatný. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...