Random aneb září 2022

Krásný den!
První školní měsíc je za námi a byl to docela náročný měsíc. Téměř každý den v týdnu v práci mám někoho jiného, neustále přebíhám, kolikrát je to celé o nervy, obzvlášt třeba domluva, no snad se to celé ustálí.

Začátek měsíce byl odporný, deštivý, zamračený, najednou ze šatů rovnou do kabátku. Sem tam se nějaký den probral, tak to bylo fajn. Nemám ráda podzim a zimu, ale zas slunečný podzim mi tak nevadí, snad teda ještě chvilku vydrží.

Baruška v září slavila šestnáct let! Šílený, šestnáct je už opravdu vysoké číslo, je to naše babička a bohužel už je to docela znát, hůře slyší, více se belhá, ale zas když je za plotem nějaký hafan, je z ní mladice, která lítá jako střelená :D

Kačka měla v srpnu narozeniny, oslavily jsme to teda až v září, Verča upekla brownies, já sehnala kytičku a udělaly jsme si opět prima hočičí posezení. Také jsem stihla další kávičky s kamarádkami, protože v létě nějak nebyl prostor.

Na konci měsíce jsme si vzali volno a vyrazili do Polska, konkrétně do Krakova, ale kromě města jsme zvládli i zoo, solný důl Wieliczka, Osvětim či muzeum Oskara Schindlera. Určitě budou články, byl to super výlet, i když Krakov nás moc neoslovil.

Baruška / Podzimní nehty

Houby

Švestkový koláč / Kávvý klub / Amici pizza

Riegrovy sady / Kávička

Rozhledna Doubravka

Le Caveau / Oslavička

Kávička / Ovesná kaše / Středy na Jiřáku

První Pumpkin Spice Latte v Rest Cafe / Moment Bistro / Just Croissant

Kampa

Kampa / Kaštany / Snídaně před výletem

Polsko

Jaké bylo Vaše září?
Chodili jste na houby?

8 komentářů:

  1. Povedené shrnutí. :) Na houby jsem nebyla, ale dostala jsem od mamky.

    OdpovědětVymazat
  2. Na články z výletu se moc těším! A hub jsme taky nasbírali mraky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na houby bych vyrazila hned, ale nikdo se mnou nechce. Sama nemůžu, nevrátila bych se :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké fotky, stihla jsi toho spoustu koukám. :) My jsme také letos nevynechali sbírání hub a po dlouhé době to byly slušné úlovky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...