Hrotlife - Tinktura Chaga

Hrotlife se inspiruje vysokohorskou přírodou, kde aby vše přežilo drsné podmínky, musí se adaptovat. U nás to je tak, že stres silně ovlivňuje naše zdraví a teď se dostáváme k doplňkům stravy, které Hrotlife nabízí. Víte, co je to chaga? Chaga je dřevokazná houba volně rostoucí na kmenech stromů, znát ji můžete jako rezavce šikmého. Stromy pod ní sice umírají, ale pro nás má spoustu využití.

•jeden z nejsilnějších antioxidantů na světě
•posiluje imunitní systém
•je skvělá při léčbě zánětů
•podporuje tvorbu kolagenu
•údajně má protinádorové účinky
•pomáhá při žaludečních potížích
•má analgetické účinky a funguje jako Ibuprofen

Mohla bych vypisovat další a další superschopnosti. Podle mě je třeba doplňky brát pravidelně, jako prevenci a většinu účinků pozná člověk časem.

Analgetické účinky potvrdit nemůžu, při bolestech, i menších, mi rozhodně tinktura nic nedělala, ale upřímně, to jsem ani nečekala. Co se ale třeba týče toho žaludku, tak rozhodně mi přišlo, že zklidňuje. Od žaludku mi v době zkoušení bylo pořád špatně a jen co jsem zas chagu zařadila, žaludek se zklidnil. Chagu začala užívat i mamča, která kvůli nemoci má žaludek opravdu špatný, po všem jí je zle a když užívá chagu, problémy jsou pryč. Tohle je malý zázrak.

Tinktura se dává pod jazyk, upřímně není vůbec dobrá a jen tak to prostě nedávám, takže kapu do vody. Ta chuť se sice úplně nepřebije, ale vypít už se to dá. Mamče naopak nevadí ani jen tak.

Podle mě všestranný doplněk stravy, který by Vám neměl chybět.


Barter spolupráce s Hrotlife.

Znáte chagu?
Užíváte podobné doplňky?

8 komentářů:

  1. Ahoj, musím připojit zkušenost z okolí - známé byla chaga doporučena po úspěšné onkologické léčbě, a chválí si ji. Je od jiné firmy, ale podstata by měla být stejná...považuji to za alternativu tradiční medicíny...Určitě bych ji vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je tedy pro mě velká novinka!

    OdpovědětVymazat
  3. Chagu jsem užívala v tabletách, ale už to nějaký rok bude :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem podobné produkty nezkoušela, ale vypadá to zajímavě a účinek je určitě také pozitivní. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...