Pupa Milano - Paletka rozjasňovačů a rtěnka z limitky Enjoy Yourself, Baby!

Mám tu teď spoustu limitek, o kterých bych potřebovala napsat, dokud se dají ještě sehnat, i když zrovna tady u Pupy jdu trošku s křížkem po funuse. U nás už ji seženete velmi pracně, dostupná je snad paletka stínů a tužka na oči, jinak to chce asi hledat, případně mrknout na zahraniční eshopy.


Paletka rozjasňovačů Shine!
Paletka obsahuje celkově tři odstíny, první dva rozjasňovače mají saténovou texturu a poslední je v podstatě takový top coat, který lze využít jak samostatně, tak ale právě i na první dva pro okouzlující a opravdu lesklý finiš.

Ten tak zvaný top coat jsou hodně maličké, slisované třpytky, samo o sobě to plně nekryje, takže se spíše hodí opravdu jako vrchní vrstva či takové doladění líčení.

Paletka rozjasňovačů působí hodně nenápadně. Dokonce jsem měla pocit, že na tváře vlastně nic nenanáším. Pigmentace není vůbec špatná, ale na štětec mi zkrátka přišlo, že nic nechytá, natož ještě to nic přenést na tvář, ale...na slunci je to bomba, viditelné odlesky, ta pigmentace je najednou skvělá a líce opravdu rozjasněné, přesto vše působí přirozeně.

Rtěnka Enjoy! Miss Pupa
Já si naprosto zamilovala rtěnku, která má lehkou gelovou texturu, což já mám ráda a podobné rtěnky vyhledávám. Je ale pravda, že gelová rtěnka prostě nic nevydrží, ale nemusíte ji tím pádem vůbec hlídat, zmizí rovnoměrně a jednoduše prostě přetřete a nepotřebujete ani zrcátko. Působí jako balzám.

Na rtech je neskutečně příjemná, lehoučká, hydratační a barvička je hezky přirozená. Ač se jedná o letní limitku, rtěnku jsem si zamilovala právě na podzim.

Máte rády Pupu?
A používáte gelové rtěnky?

10 komentářů:

  1. S Pupou zkušenosti nemám, ale o značce vím a je mi sympatická. Líbí se mi oba produkty, ta rtěnka vypadala, že bude mít výrazný odstín, ale ze swatche působí jemně, ta se mi líbí. A paletka se mi líbí už jen obalem, ten se jim povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujala hlavně rtěnka (rozujasňovače nepoužívám) - má hezkou barvu a myslím, že by mi vyhovovala i textura

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo tak od Pupy jsem ani nic neměla, ale paletka i rtěnka jsou hezké :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovače vypadají skvěle a Pupu bych moc ráda vyzkoušela, zatím s touto značkou nemám zkušenosti. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Od Pupy mám doma nějakou pečující kosmetiku, ale ještě nevyzkoušenou. Tahle dekorativka taky vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...