Nákupy a novinky za listopad 2022

Vítám Vás v posledním měsíci tohoto roku a u předposledních novinek. Máme tu advent, těším se na všechny ty trhy, svařák a vaječňák, ale je pravda, že vánoční náladu ještě moc nemám, přijde mi, že letos vánoční šílenství začalo brzo. Mám naplánovaná různá předvánoční setkání, docela i dost práce, ale od 19. plánuji volno dva týdny a hodlám fakt jen odpočívat. A teda testovat, když se dívám na tu hromadu novinek.

Kosmetika
Uff, minulý měsíc byly novinky velmi skromné, až jsem si říkala, zda jsem něco nezapomněla. Listopad už tak skromný není, naopak, spousta balíčků a pomalu nevím na co se vrhat dříve.
Arome.cz tentokrát poslalo novou řadu Hyaluron od Astrid, která mi udělala radost, Astrid mám fakt ráda a pleťovka mi sedí. Mám tu micelárku, micelární gel, masku a ještě dvoufázák Aqua Biotic. Recenze budou prvně na webu arome a na mém instagramu, časem i na blogu.


Z vánočního setkání s YR jsem si přinesla vánoční tašku s krabicí plnou vánočních limitek. V krabici svítila světýlka, našla jsem v něm ještě krásný hrneček, na kterém se po zalití horkou vodou objeví souhvězdí a v něm ještě byly čokolády, prostě krása.

Po nějaké době se opět poštěstilo u all2test.cz, kde jsem byla vybrána do kampaně s Mixou. Testovala jsem micelárku a pleťový krém Hyalurogel Rich. Micelárka super odličuje, krém bezvadně hydratuje, je příjemný, jen na podrážděné pleti krapet štípe.

U Australian Bodycare probíhala kampaň na vlasovou péči, tak jsem neodolala a objednala sadu, která obsahuje šampon, kondicionér a sérum. Trošku bojuji s vůní tea tree ve vlasech, ale uvidíme a určitě budou recenze.

Velkou radost mi udělala nabídka od značky Ziaja, která mi poslala jejich pleťovou péči z nové řady Nature Care. V balíčku byl i roll-on, což je milý dárek. Přiznávám, že ještě netestuji, ale určitě se chystám a jsem moc zvědavá, jaká řada bude a jak mi sedne.

Velkým překvapením pro mě byl už vánoční balíček od Indulony, ve kterém jsem našla dvě dárkové sady, které letos můžete koupit a ráda bych Vám je stihla představit blíže. PR Indulony balíčky umí, takže potěšilo i dřevěné razítko se srdíčkem a perníkové srdce, úplně jsem se dojímala, děkuju moc.

Blížíme se do finále. Přišla mi nabídka od e-shopu litlolo, který nabízí přírodní kosmetiku, ale i něco málo do domácnosti a nějaké dobroty. Já si vybrala micelárku a růžovou vodu od značky Hristina a CBD olej Herbalus. Na vše budou brzy recenze a představím Vám blíže i e-shop.

Oblečení
Pomalu jsem začala shánět už i nějaké vánoční dárky a co by to bylo za nákupy bez dárků od sebe pro sebe, že :D Stavila jsem se v Primarku a mají docela pěkné věci, i když spousta toho mi na Primark přijde drahá. Neodolala jsem mikině s Grinchem, já ho prostě miluji. Mimochodem, mikina je dětská a klučičí :D

Co jste si pořídily Vy?
Už nakupujete dárky?

12 komentářů:

  1. Ten balíček od Indulony mě také hodně potěšil a řada od Astridu je povedená, zrovna ji také používám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy, těch PR balíčků tentokrát bylo. A všechny moc pěkné. Nejhezčí mi přišel od YR. ten v té krabici vypadal skvěle, ale zaujal mne i třeba Astrid

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, hlavně ty balíčky Ziaja, Astrid a Yves Rocher. A mikina nemá chybu, v tomhle ohledu zapomínám na svůj věk, navíc, i pro mě je Grinch prostě láska:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mikina je boží, Grinche sice ráda nemám, ale mikinu bych si na sebe klidně vzala :) Moc se mi líbí balíček od YR, jejich vánoční limitky nemají chybu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher má ten vánoční box letos opravdu dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je zase kosmetiky! Ale u mě byl listopad taky bohatší a co teprve prosinec :D Vlasovka od Australian BodyCare ve vlasech voní příjemně, po umytí nepoznáš, že to bylo tea tree :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...