Ladylab - Chci zhubnout, odvodnit a nežrat

Tuhle růžovou značku určitě znáte. Nabízí nejen doplňky stravy a proteiny na spalování při cvičení, ale i doplňky pro krásné vlasy, kolagen či zdravé a chutné mlsání. Každou chvíli je na e-shopu různá akce, takže doporučuji sledovat. Navíc s Ladylab můžete i cvičit a zapojovat se do výzev.

Mně přišel balíček s názvem Chci zhubnout, odvodnit a nežrat, který obsahuje pět neprodávanějších produktů, které se společně dají kombinovat a pomáhají spalovat a odvodnit. Určitě ke štíhlé postavě nepomůže jen zobat doplňky stravy, ale společně s pohybem a stravou to mohou být super pomocníci.


Fat Killer
Jedná se o klasický spalovač tuku, který ovšem má tu schopnost, že Vás nabudí a Vy tím pádem podáte vyšší výkon při cvičení. Tuk se tu přemění na energii a výsledkem je rychlejší spalování.

Má vysoký obsah kofeinu, ve složení také najdete L-karnitin či pomeranč hořký. Užívá se jedna tabletka denně, 15 minut před cvičením, v případě netréninkového dne 1 tabletka ráno po jídle.

Hunger Control
Obsahuje Garcinii Kambodžskou, kůra plodů má tu schopnost, že navozuje pocit sytosti a snižuje chuť k jídlu. Tohle je rozhodně fajn produkt, protože právě neustálé chutě na sladké či na nějaké zobání mám pořád.

Užívá se jedna tabletka dvakrát denně před jídlem. Všimněte si, že růžová je nejen značka, ale i nekteré samotné tabletky, což mě fakt baví. Na čokoládu mám teda chuť pořád :D, ale je fakt, že během dne mě tak často nehoní mlsná.

Night Burner
Noční spalovač, který urychluje metabolismus a tuky spaluje v noci. Brání zpětnému ukládání tuku, čímž zabraňuje noční můře zvané jojo efekt.

Berou se dvě až tři tobolky denně po večeři. Tobolky jsou docela velké, až jsem se lekla, zda vůbec tobolku spolknu, ale díky potažení nebyl problém.

Carnitin
Carnitin je látka, která pomáhá tuk využívat jako energii, díky čemuž Tě nakopne k lepšímu výkonu. Je to vlastně také takový spalovač, který má ještě tu výhodu, že bojuje s únavou, oslabenou imunitou a stresem, který vzniká v důsledku fyzické zátěže.

I přes to, že též spaluje tuky, užívá se společně s Fat Killerem. Denně to vychází na dvě tobolky, jedna na lačno a druhá před výkonem.

Water Fighter
Obsahuje kopřivu, extrakt ze zeleného čaje a jalovce či petržele. Tento přírodní odvodňovač pomůže, pokud zadržujete vodu, trápí Vás nafouklé břicho, otoky a v důsledku toho i celulitida.

Na Water Fighter jsem se hodně těšila, protože nafouklé břicho mívám, takže přírodní tabletky, které uleví a pomohou se cíti lehčeji a lépe? Sem s nimi. Užívá se jedna tabletka 2x denně před jídlem.

Barter spolupráce s ladylab.cz

Cvičíte pravidelně?
Trápí Vás zavodnění?

8 komentářů:

  1. Na jejich YTB kanál jsem narazila nedávno, cvičení je fajn, ale tabletky a další produkty mě nepřesvědčily. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle značku právě moc nemusím a spolupráci jsem odmítla. Vadí mi, jak je všechno moc růžové a že spolupracují snad s každým.

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně necvičím a měla bych, cítím jak jde kondička do kopru ...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, necvičím a zavodnění no..spíše si přijdu furt dost dehydratovaná. Tyhle zázračný doplňky stravy nejsou pro mě. Beru jeden doplněk stravy a kolikrát ani to neudržím, navíc prát do těla takových tablet denně? Nevím přijde mi to celý na hlavu, pokud teda člověk nemá nějaký problémy nebo nedělá nějaký sport vyloženě na výkon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dehydratovaná jsem kolikrát taky, piju málo. A tím, že mám nepravidelnou stravu, špatnou, tak jsou za mě doplňky moc fajn. Pokud někdo jí tak, jak má a hlídá si vitamíny v potravě, tak pak asi jsou doplňky zbytečné.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...