Ryor - Zpevňující mléko pro pleť a tělo

Krásný pátek! Jaké máte plány na víkend? Sice venku v noci pořádně mrzne, ale konečně jsme se tenhle týden dočkali sluníčka a já mám hned lepší náladu. Dnešní recenze se ponese v pozitivním duchu, tak doufám, že Vás produkt zaujme.

Zpevňující mléko pro pleť a tělo slibuje výrazné zvýšení pružnosti a pevnosti pokožky díky extraktu z mořských řas, fytoplanktonu a výtažku z asijské rostliny Centella asiatica.

Já teda budu úplně opomíjet slovo zpevňující, upřímně moc nechápu, proč se furt tahle vlastnost na kosmetiku dává. Kosmetika sama o sobě Vám štíhlou a pevnou postavu prostě nedá. Samozřejmě ale tím, že mažete, dodáváte hydrataci, může pokožka vypadat lépe, ale prostě zpevníte pouze cvičením.

Jinak je ale mléko super, používala jsem na tělo a jedná se o moc příjemné mazadlo. Má lehkou, krémovo-gelovou texturu, která ale vůbec nelepí a hezky se vstřebává.

I přes tu texturu výborně hydratuje, pokožka je výživená, zklidněná a v létě bylo mléko i osvěžující.

Barter spolupráce s Ryor.

Jak se stavíte ke slovům zpevňující apod?
Mažete se poctivě?

12 komentářů:

  1. Toto mazání jsem používala v létě a moc mi vyhovovalo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na tyhle zpevňující, remodelační, zeštíhlující atd. nevěřím, samy o sobě prostě krémy a mléka nesvedou nic, možná v kombinaci se zdravým životním stylem jako taková berlička.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím jestli bych zaznamenala účinek, ale už z principu stojí za to je používat že 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Se značkou mám minimální zkušenosti, ale jejich tělová másla jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ve složení se mi nelíbí ten silikon, ale něco jiného od Ryoru bych v budoucnu ráda zkusila :)
    L'ORÉAL PARIS - ELSEVE BOND REPAIR: UPŘÍMNÁ RECENZE CELÉ ŘADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel Ryor má ve většině produktů silikony :-/

      Vymazat
  6. Ahoj, já jsem odmala sušenka sušená, takže já se mažu denně a někdy i dvakrát. Momentálně mám nějaké tělové mléko Uriage na doporučení paní lékárnice, protože jsem měla pocit, že se moje tělo snaží si svléct kůži za živa. Tyhle zpevňující srandy beru spíš s rezervou, ale ráda bych vyzkoušela později něco samoopalujícího a tam bych ten efekt chtěla vidět.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...