Sebamed -Pleťový krém PRO a intimní hygiena

Tak tu mám zas jednu velmi opožděnou recenzi a to na značku Sebamed, se kterou již nějaké zkušenosti mám, ale na druhou stranu nijak extra ji prozkoumanou nemám. Kosmetika je primárně určená pro citlivou, suchou a podrážděnou pokožku. Je hypoalergenní a vhodná na podporu léčby různých kožních problémů.


Intimní mycí emulze
Mycí emulze má hodnotu ph 3,8, čímž podporuje přirozenou rovnováhu mikroflóry. Produkt je na přírodní bázi, bez konzervačních látek a mýdla. Součástí složení je aloe, která zvlhčuje a alfa bisabolol obsažený v heřmánku má zklidňující a antibakteriální účinky.

Emulze má středně hustou gelovou konzistenci a docela mě překvapilo, jak moc je parfémovaná. Vůně je opravdu dost silná a mě připomíná růže, což v kosmetice nemusím, takže mi emulze zrovna dvakrát nevoní, ale zas nemůžu říct, že by dráždila, nijak nevadí.

Tuhle emulzi jsem si moc oblíbila, měla jsem už několik balení a vřele doporučuji. Je příjemná, umyje, nedráždí, nepálí a nemám s ní sebemenší problém.

PRO! Aktivní ochranný krém
Tahle řada PRO je obohacená o probiotické složky, které zmírňují již existující známky stárnutí, předcházejí stárnutí kůže a hydratují. Krém obsahuje komplex Celligent® s extraktem z rozmarýnu, který vyživuje, hydratuje a regeneruje.

Krém je hodně hutný a teda fakt mastný, což by mi nevadilo, pleť mám velmi suchou a na zimu je to fajn textura. Ale bohužel se mi po pár dnech udělala na obličeji nepříjemná krupička, takže krém jsem musela přestat používat. Vyrážky jsem se dlouho zbavovala a přemýšlela, zda vůbec krému dát ještě šanci. To ani nemluvím o tom, že krém opravdu smrdí, je to takový ošklivý zatuchlý smrad, přes který nejsem schopná se přenést.

Na druhý pokus to ale už vyšlo, žádná reakce a pleť bezvadně vyživená a překvapivě i zklidněná. Ve výsledku asi doporučit můžu, ale pouze pro opravdu suchou pleť.


Barter spolupráce s arome.cz

Máte zkušenost se Sebamed?
Používáte i hutnější krémy?

12 komentářů:

  1. Já jsem dřív přípravky od Sebamed používala na čištění obličeje, ale postupně jsem přešla na jiné produkty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Mám mastnou, problematickou pleť a ta s s hutnými krémy nesnese. A na intimní hygienu mám raději gely s pumpičkou, jako mají ty od Ziaji, možná je to blbost, ale usnadní to používání.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám z řady PRO regenerační krém a ten je docela fajn a stačí ho málo. Vůní teda neoslní, ale to mne ještě neoslnil žádný produkt této značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jiné čisté parfemace mi nevadí, ale tohle mi vyloženě smrdí.

      Vymazat
  4. Ten intimní gel je perfektní, používám ho opakovaně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Intim péči Sebamed miluju a pleťový krém jsem taky měla a skvěle mi sedl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...