Full make-up se značkou Bourjois Paris

Ještě z dětství pamatuji na mamči kosmetický šuplík, ve kterém nechyběly ikonické makronkové tvářenky značky Bourjois. I já tyhle tvářenky miluji a ne jen je. V dnešním článku se podíváme na zoubek hned několika produktům, díky kterým vytvoříte full make-up.

Healthy Mix Anti-Fatigue Blurring Primer
Báze je obohacená i vitamin A, C a provitamin B5. Redukuje drobné vrásky, známky únavy a minimalizuje viditelnost pórů. Báze je hodně řídká a lehce zabarvená, díky čemuž sama o sobě pleť krapet sjednotí a připraví ještě lépe na použití make-upu.

V dnešní době jsou báze už více pečující a to mi vyhovuje, mám suchou pleť a právě báze více zvláční, make-up pak lépe klouže a nezvýrazňuje suchá místa. Příjemně ovocně voní.

Always Fabulous 24h make-up
Make-up slibuje celodenní výdrž, hydrataci a perfektní vzhled. Je obohacen o vitamin E a má SPF20. Jako první pochválím balení, skleněná lahvička, rosegold víčko a celkově takový spíše minimalismus, opravdu povedené.

Je tekutý, ale zase ne vyloženě vodový. Dobře se roztírá a zapracovává. Netvoří mapy, neflaktí, neleze do vrásek a co je vůbec nejlepší, nezvýrazňuje suchá místa. Nádherně kryje, pleť s ním vypadá taková fresh, přirozeně sjednocená, co je třeba, to skryje, zároveň ale nedělá dojem masky.

Always Fabulous 24H Full Coverage Sculptor Concealer
I korektor slibuje krytí nedokonalostí, celodenní výdrž, rozjasnění a obsahuje nejen vitamin E, ale i kyselinu hyaluronovou. Má poměrně mohutné balení s pěnovým aplikátorem, který je opravdu velký, takže třeba kolem očí to chce krapet opatrně, než si na něj zvyknete.

Má hutnější krémovou texturu, stačí ho použít maličko a perfektně kryje. Zakryje nejen různé nedokonalosti jako pupínky, začervenání, ale i oční okolí rozjasní a zredukuje tmavé kruhy, to ocení nejedna z nás. Neleze do vrásek a během dne nevysušuje, necestuje.

Healthy Mix Powder
Obsahuje komplex vitamínů C, E a B5. Pleť sjednocuje, osvěžuje a během dne nevysušuje. Pudr má super balení, obsahuje labutěnku a praktické zrcátko, je dobře bytelný, takže i v kabelce vydrží. U pudru mám pro Vás jeden tip, pokud Vám stačí jen lehké sjednocení, obzvlášť třeba v létě na sebe nechcete patlat make-up, tak pudr poměrně hezky kryje, nemá klasikou sušší texturu jako pudr, ale je více krémovější. Když použije tvrdší štětec či houbičku, v klidu nahradí make-up.

Jako pudr ale funguje také skvěle, měkký a hustý štetec na pudr, nabrat jen decentně a v tomto případě nezabarví, jen zafixuje a zmatní.

Voděodolná řasenka Volume Reveal
Řasenka má dodat objem od kořínků ke konečkům a to bez slepení. Má intenzivní pigmentaci a nemá se mazat. Opět moc chválím balení, ze strany řasenky je malé zrcátko, což u řasenky vidím prvně a určitě je to praktický detail.

Je opravdu pěkně černá, řasy prodlouží, dodá jim viditelný objem, jen bych byla opatrná na to slepování. Má řidší texturu a třeba spodní řasy má tendence krapet slepit, chce to líčit s citem, aby nezanechla hodně barvy. Jinak jsou ale řasy super zvýrazněné, během dne se nemaže, neopadává, vydrží nějakou tu vodu a přesto jde pak dobře odlíčit.

Precizní tužkou Brow Reveal Micro Brow Pencil
Tužka má pečující složení obohacené o zklidňující výtažek z heřmánku, vitamin E a bambucké máslo. Je vysouvací a z druhé strany obsahuje kartáček, kterým obočí můžete pročesat. Tužka je měkká, hezky kreslí, obočí zvýrazní, dokreslí a vypadá velmi přirozeně.

Řasenka na obočí Brow Fiber Oh, Oui!
Ač jsem si oblíbila tužku výše, tak řasenky na obočí mám vůbec nejraději. Naprosto jednoduchá aplikace, řasenka zvýrazní obočí, dodá mu objem a díky kartáčku s vlákny pročeše. Je to přirozené, snadné a to mi vyhovuje. I když se náhodu stane, že se nanese na obočí více barvy, tak se nic neděje, jde to bez problému vyčesat a barva se rozprostře ve výsledku rovněměrně bez cucků. Drží celý den a nemaže se.

Matná tekutý rtěnka Rouge Velvet Ink
Tahle tekutá rtěnka je vysoce pigmentovaná, slibuje výdrž až 24 hodin, matný vzhled a snadné nanášení díky tenkému aplikátoru. Rtěnku mám v odstínu 03 Rose Me Tender, což je světloučká růžová, trošku jinačí, světlejší, než na netu.

Rtěnka nepůsobí vyloženě matným dojmem, ale na rtech je jakoby sametová, neuvěřitelně příjemná. Vůbec nevysušuje, rty pod ní nepnou a nezvrazňuje suchá místečka. Aplikátor je vážně precizní, rty s ním bez problému vykreslíte. S čím ovšem nesouhlasím, tak je ta výdrž, třeba jídlo mi nevydrží, zůstává pak už jen linka. Zas to ale kompenzuje komfort, který na rtech cítíte.

Pokud přemýšlíte nad koupí, tak Vás třeba potěší aktuální akce. Od 27.3 - 11.4. je při koupi alespoň 3 ks značky Bourjois Paris doprava zdarma.

Barter spolupráce s elnino.cz

Co od Bourjois máte nejraději?
Či co Vás láká?

14 komentářů:

  1. Tak přesně tyhle řasenky mi nevyhovují :-) ted používám od Oriflame

    OdpovědětVymazat
  2. Obsáhlá recenze... Mne zaujala tužka na obočí a rtěnka (i když tu bych musela mít v jiné barvě - růžová mi nejde). Ono já nepoužívám make-up, takže ten zbytek jsou hodně produkty, které jdou úplně mimo mne.

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky mám doma aktuálně jen rtěnky, ale myslím, že jsem v minulosti měla i něco víc. Bohužel si teď za boha nemůžu vzpomenout co to bylo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já od Bourjois mám jen pár kousků, BB krém, řasenku a tvářenku. Možná mám v šuplících zakramařené ještě něco, ale nevzpomínám si co, to je tak, když má někdo moc kosmetiky a neorientuje se v ní:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tato značka mě velmi láká :)

    ruzovartenka.eu

    OdpovědětVymazat
  6. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale lákají mě makeupy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od téhle značky jsem nikdy nic nezkoušela, ale velmi se mi líbí ta tekutá rtěnka - má nádherný odstín a sedne ti. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...