Yves Rocher - Bezoplachový rostlinný balzám

Koukala jsem teď na instagramu, že Yves Rocher má novou vlasovku, nebo minimálně dostaly produkty nové kabátky a možná i více přírodních složek. No a tak jsem si vzpomněla, že jsem vastně ještě nepublikovala recenzi na univerzální balzám, který v době vzniku sklidil velké úspěchy, holky ho velmi chválily.


Jedná se o regenerační a vyživující balzám s obsahem jojobového oleje. Slibuje regeneraci vlasových vláken, regeneraci a obnovu vlasů až po konečky. Vlasy mají být pružné, hebké a lesklé.

Balzám je opravdu univerzální, dá se použít na několik způsobů, což je ovšem skvělé, že se nemusí oplachovat. Nanáší se 2x-3x týdně a to jak to mokrých, tak klidně i do suchých vlasů.

Má příjemnou krémovou texturu, dobře se do vlasů aplikuje a hezky voní. Bohužel ale nejsem nadšená jako ostatní. Mně vlastně nic moc nedělá, vlasy mám lesklé tak nějak samy od sebe, ta černá barva bývá lesklá, hydratačně mi nepřijde jako nějaký wow produkt a když jsem ho chtěla použít kvůli lepšímu rozčesávání, tak jsem musela použít opravdu velké množství, aby byl balzám vůbec ve vlasech cítit.

I v tom větším množství mi vlasy nemastil a nezatížil je, ale za mě ne.

Zkoušely jste?
Jakou máte zkušenost?

14 komentářů:

  1. Před časem jsem ho měla taky mě nějak neslnil, nepřišlo mi, že by měl s vlasy něco dělal, o nějaké regeneraci rozhodně nemohla být řeč.

    OdpovědětVymazat
  2. Túto značku milujem a vždy som s ňou spokojná. Najradšej mám ich sprchové gély.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já od Yvesu zkoušela nějakou vlasovku a nepřišla mi špatná. Jedna jejich maska mě docela baví, ale stojí 250 Kč a za to množství produktu a efekt mi to přijde jako přestřel.

    OdpovědětVymazat
  4. Já obecně nemám bezoplachové věci na vlasy moc ráda, takže mne tento balzám neláká

    OdpovědětVymazat
  5. Bezoplachové přípravky moc nepoužívám, ale jinak mám Yves Rocher ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Produkt jsem nezkoušela a bezoplachové produkty moc nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám s ním zkušenosti, je to pro mě novinka, ale vypadá dobře! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...