Nákupy a novinky za březen 2023

Krásný den!
Máme za sebou první tři měsíce roku a zrovna březen byl takový dost zlomový, ale o tom si povíme trochu až v randomu a dnes mrkneme na novinky. Není toho úplně málo, na druhou stranu už byly i bohatší měsíce. Překvapivě vévodí tentokrát dekorativka, která jinak bývá skromná.

Arome.cz poslalo značku Novexpert, o značce už jsem slyšela, ale nezkoušela jsem. Na testování přišla micelární voda, sérum a krém s kyselinou hyaluronovou. Zatím jsem taková nejistá, prozradím, že třeba ze séra vůbec nejsem nadšená.


Přišla mi nabídka z elnino.cz, čehož si strašně vážím. Tohle je pro mě snová spolupráce a nedovedete si představit, jakou radost jsem měla. V rámci akce, kdy je nyní doprava zdarma se značkou Bourjois, jsem si vybrala právě tuto značku na testování. Na blogu najdete článek a na instagramu dokonce video.

V březnu jsem se zúčastnila představení nových rtěnek Hydramatic od Avonu. Domu jsem si odnesla taštičku, ve které se ukrývaly tři odstíny, tři konturky a řasenka. Jelikož rtěnky doma mám všechny v rámci kampaně, tak ještě do zítra běží o ně soutěž na instagramu. Nechávám si tedy jen řasenku a jednu konturku.

Teď trošku odbočím od kosmetiky. Tohle jsou vůně do auta od Yankee Candle. Jedná se v podstatě o takové tabletky, které se dávají do řetízku. Bohužel se přestaly zřejmě vyrábět, takže jsem ulovila tři kousky na bazaru a doufám, že i později budu mít také štěstí.

Do zásoby jsem vzala gel na intimní hygienu od Ziajy. Ten kupuji pravidelně, vídáte ho jak v novinkách, tak i ve spotřebě.

Bylineo má novinku v podobě krému na holení, který by měl zabraňovat pupínkům a podráždění. Já tedy trpím na zarůstání a nic nepomáhá, tak jsem zvědavá na tenhle zázrak. Ještě tu mám na vyzkoušení vzorek masky a od švagrové jsem dostala domácí sůl do koupele.

Jako poslední jsem adoptovala od Veru peeling a báze pod make-up, které nevyužije.

Čím jste si udělaly radost Vy?
Už nakupujete letní oblečení?

12 komentářů:

  1. Samé hezké novinky:-) Letní oblečení ještě nenakupuji, teprve jsem se probudila ze zimního spánku a dovybavuji se kousky na jaro:-) A do drogerií samozřejmě taky zajdu, bez toho by to nešlo:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné novinky a moc gratuluji ke spolupráci s Elnino! To závidím a jak říkáš, je to snová spolupráce. Moje novinky už jsou také na blogu, tak můžeš mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si zatím pořídila nové jarní polobotky a nové brýle, ale už dlouho mluvím o tom, že by můj šatník zasluhoval obnovu. Když já oblečení taky nerada nakupuju....

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já si udělala radost novými kraťasy, konečně je doskladnily. Já jak mám větší velikost a současně chci kraťasy delší, abych si nedřela stehna, tak mám docela problém sehnat. A sehnala jsem krásné modré džínové na H&M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vhodné kraťasy jsem bohužel už dlouho nesehnala 😞

      Vymazat
  5. Už mám první letní šaty, ale zatím má přituhnout, jak ještě budou muset vydržet ve skříni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super tipy na produkty, ať ti dělají radost! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...